https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Grčijo stresel hud potres, v Sloveniji pet šibkih potresov

12.10.2021 ob 11:40  

Grški otok Kreta je danes okrog pol dvanajste ure stresel močan potres z magnitudo 6,3. Včerajšnji potresi so zamajali tla tudi v Sloveniji.

 

Evropsko-mediteranski seizmološki center (EMSC) je sporočil, da je bil epicenter 124 km jugovzhodno od kraja Irákleion. Žarišče potresa je bilo v 14 kilometrov oddaljeno od kraja Sitia. Potres so čutili prebivalci Grčije, Turčije, Egipta in Libije. Potresu je sledilo več popotresnih sunkov.

Potres je bil na globini 2 km, so sporočili iz EMSC.

 

Podatkov o morebitnih žrtvah ali škodi za zdaj še ni.

Vir: google 

V Sloveniji pet šibkih potresov

V ponedeljek, 11. oktobra 2021, so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili pet šibkih potresov, ki so se zgodili na območju Dolenjske. Najmočnejši med njimi je bil ob 13.39, ko so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili potres magnitude 2,9 v bližini Metlike, 90 km jugovzhodno od Ljubljane. Po prvih podatkih so potres čutili posamezni prebivalci obmejnega območja med Črnomljem in Krškim. Ocenjujemo, da intenziteta (učinki) potresa ni presegla IV. stopnje po evropski potresni lestvici (EMS-98).

Vir: ARSO potresi


Naslovna fotografija je simbolična: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:36 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.