https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Na parkirišču turistične kmetije vlomili v dva osebna avtomobila

12.10.2021 ob 13:40  

Policisti so bili 9. oktobra 2021 malo po 21. uri obveščeni o vlomu v vozilo v Spodnji Ščavnici.

Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v času od 15.30 do prijave na parkirišču turistične kmetije vlomil v dva osebna avtomobila od koder je odtujil okrog 400 evrov in darilne bone. Naknadno je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec poskušal vlomiti še v več vozil na istem parkirišču. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti občanom svetujejo, da v vozilu ne puščajo predmetov, saj vlomilci najpogosteje vlomijo v vozila, v katerih opazijo različne predmete.

Zapirajo naj vsa okna in vrata, zaklenejo vozilo in prtljažnik in vklopijo alarmno napravo. Če je to le mogoče, naj vozila parkirajo na urejenih parkiriščih. V primeru vloma ali ob pojavu sumljivih oseb v bližini parkiranih vozil naj takoj obvestijo policiste na številko 113.

* Naslovna fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 14:50 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.