https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tradicionalno Trezino senje letos bo

14.10.2021 ob 6:05  

V mestnem središču Murske Sobote bo v petek, 15. oktobra, spet po dolgem času pestro, saj bo potekalo tradicionalno Trezino senje.

Komunala javno podjetje Murska Sobota organizira prihajajoči se petek tradicionalno Trezino senje v Murski Soboti, ki velja za enega izmed sejmov z najdaljšo tradicijo. Organizira se vsako leto 15. oktobra, ko goduje Sveta Terezija Avilska (1515 - 1582), španska karmeličanka, redovna prenoviteljica, mistikinja in svetnica, ki jo je papež Pavel VI. kot prvo žensko razglasil za cerkveno učiteljico. S tem je priznal posebno poslanstvo žensk, saj ima ženska nenadomestljivo vlogo v službi življenja in miru na zemlji.

Trezino senje bo letos potekalo v spremenjeni obliki in na manjši površini kot običajno in seveda pod pogojem PCT. Senje so tokrat omejili na del Slovenske ulice od krožišča pri Zvezdi do križišča pri Diani. Na ta dan bo ta del ulice zaprt za ves promet. Za obisk sejma je v skladu z vladnim odlokom treba izpolnjevati pogoj PCT.

Zaradi razmer in trenutnih pogojev, ki veljajo zaradi covid-19, pa bodo imeli prednost domači razstavljavci. Na številnih stojnicah vas bo tako pričakala pestra ponudba živilskih in neživilskih izdelkov, domače in umetnostne obrti, ne bo pa manjkala tudi tradicionalna gostinska ponudba.

Letos bo dogajanje od 16. ure naprej z nastopom popestrila tudi Prekmurska godba Bakovci. Na odru pa se ji bodo pridružili tudi glasbeni gosti Trifrtalenadesejt, prekmurska rock skupina, ki je edini uradni izvajalec himne NŠ Mura.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2021 ob 8:31 gost

      Jutri javna uprava zaprta. Kajti jutri je trezin sejem in vse bo pri šankaj kot vedno. Tako da tisti obiskovalci ker pridejo da bi se poveselili nimajo mesta pri šanki ker so okupirani z javno upravo kera bi morala do 15 ure biti na delavnih mestih. Najhujši so tisti ta glavni z bolj zahtevno službo.

      22 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.10.2021 ob 8:34 gost

      Res je vedno so pri šankaj celo bejbe. Najprej ima krilo do kolen proti večeru pa čez pol rijti.

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.10.2021 ob 12:07 .............. gost

      specialno senje za javni sektor, med malico na kuhanček, nato pospravit pisarno in nazaj na domačo salamo. Drugo itak ne delajo, saj imamo internetni sistem z vsemi dostopi, v papirje se pa itak ne razumejo. Je že problem al minice alhozentregere pa bunde, Možje z Avstrije pa itak pridejo ob 17.30, ko se jim ob 16:00 konča šiht. Tak, da tajnice, tipkarice, kuharice, prenašalke dokumentacije, do konca delovnega časa izkoristite prečudovit dan, ko bodo tudi vaši nadrejeni z vami in vam bodo pomagali odpet kak gumb, posebej, ko bo že iz bjih vrelo in dišalo po kuhanem, pa langašu.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.10.2021 ob 5:57 gost gost

      ja super trezino senje vse ok. ka pa tist idioti ki širite propagando o kovidu o cepljenju o maskah kaj pa za trezino senje ne velja pa za noč čarovnic in podobno majhne skupine od 20 ljudi boste jebali in kaznovali prekleti fašisti komunistični naj živi treza naj živi narod prekmurski grem v trgovino po senvič za malico pa obvezni PCS ali kak že pa seveda maska TREJZA PA BREZ VSEGA NORO.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:34 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.