https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinci dosegli visoko zmago v Krškem

16.10.2021  

Na stadionu Matije Gubca v Krškem je bila v soboto, 16. oktobra 2021, odigrana tekma 12. kroga 2. SNL. Beltinčani so v gosteh premagali Krško in si prislužili drugo zaporedno zmago v prvenstvu. Slednji so morali priznati premoč gostov, ki so slavili s končnim rezultatom 0:3. 


NK Krško - Beltinci Klima Tratnjek 0:3 (0:2)

(Cener 20. min, Pihler 25. min, Hari 75. min)

Začetna enajsterica ND Beltinci Klima Tratnjek:

Začetna enajsterica NK Krško: Jure Ribič, Tarik Bagola, Matteo Tomiček, Sandro Zukić, Jaka Korošec, Matic Predanič, Erwin Tiganj, Blaž Stopar, Semir Pezer, Jurica Jurčec in Mateo Barać. 

Tokrat je manjkal kaznovani Sočič, v kader se je pa vrnil kapetan Raduha. Po 20. minutah odigrane tekme so do vodstva prišli Beltinčani. Za 0:1 je zadel Cener.

S prostega strela je v 25. minuti lepo zadel še Pihler. Domači so zapravili enajstmetrovko. V drugem polčasu je zadel Hari.

Žuti so izvrstno opravili še na drugem zaporednem gostovanju in visoko s kar 0:3 slavili v Krškem. 

V 13. krogu bodo Beltinčani gostili ekipo Jadran Dekani. Tekma bo v Športnem parku Beltinci odigrana v nedeljo, 24. oktobra 2021, ob 15. uri. 

FOTO: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.