https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Panvita Pomgrad ugnala Salonit

Murska Sobota, 18.10.2021  

To soboto, 16. oktobra, so odbojkarji Panvite Pomgrad odigrali srečanje 3. kroga 1. A DOL za moške, v katerem so se pomerili z ekipo Salonit Anhovo. Slednji so po dobljenem prvem nizu morali priznati premoč četi Dejana Fujsa. Ta zmaga je odlična napoved pred naslednjo domačo tekmo proti kamniškemu Calcitu.

PANVITA Pomgrad – Salonit Anhovo 3:1

(12:25, 25:23, 25:19, 25:17)

Odbojkarji Panvite Pomgrada so po uspešnem gostovanju pri novomeški Krki doma gostili odbojkarje Salonita iz Anhovega ter ga ugnali s 3:1. V uvodni niz so bolje stopili Kanalci in hitro povedli za 4 točke. Domačinom je uspelo ujeti priključek, a so gostje stopnjevali pritisk ter povišali vodstvo na 6:11, ko je domači trener Fujs vzel minuto odmora in kmalu zatem zamenjal sprejemalca Vinkoviča s Fužirjem. Salonit je obdržal prednost šestih točk in pri 9:17 je Fujs vzel svojo drugo minuto odmora, saj so domačini igrali raztreseno in delali preveč napak tako pri servisu kot na sprejemu. Prednost Salonita je narasla na 11 točk in uvodni niz se je ekspresno zaključil pri 12:25. Najuspešnejši na parketu v tem obdobju je
bil Vrtovec.

Začetek drugega niza pa je vseeno ponudil bolj izenačeno igro. Nobeni od ekip ni uspelo narediti razlike. Pri dobrem servisu Rojnika so domačini povedli z 12:10 in gostujoči trener Dačovič je vzel minuto odmora. Panvita Pomgrad je bolje zaigrala na sprejemu in začela pritiskati s servisom ter tako uspela obdržati prednost 2 točk. Situacija se je vseeno kmalu obrnila in gostje so povedli 13:14 tako da je zdaj Fujs vzel minuto odmora. Obe ekipi sta naredili preveč lastnih napak in rezultat je bil vseskozi izenačen. Sobočanom je v izteku niza uspelo narediti razliko pri 21:19 in trener gostov Dačovič je bil primoran vzeti minuto odmora ter ustaviti domačine. A je bil po napaki McConnella v napadu vseeno uspešnejši domači bloker Lakner. Po napaki gostov na servisu so tako drugi niz v nervozni končnici za izenačenje v nizih dobili domačini s 25:23.

Tretji niz pa je nato že ponudil boljšo igro domačih odbojkarjev, ki so hitro povedli z 6:3. Sobočani so nadaljevali z dobro igro in povedli z 12:8, ko je gostujoči trener vzel minuto odmora. Panvita Pomgrad se ni dala zmesti in je povečevala prednost na 6 točk. Igralci Salonita so se po nekaj domačih napakah približali na 17:14. Fujs je vzel svojo minuto odmora za še zadnje napotke pred nadaljevanjem, a so gostje izid vseeno izenačili na 17:17. Igralci Panvite Pomgrada so nato končno pritisnili s servisi in povedli z 20:18 ter po dveh dobrih servisih Radovića povedli v nizih z 2:1.

Nadaljevanje srečanja sta obe ekipi odigrali dokaj izenačeno in šele na sredini četrtega niza so domačini povedli s 13:9. Panvita Pomgrad se ni ustavila in prednost je narasla na 16:9. Trener Salonita je tako v razmaku par točk moral vzeti še svojo drugo minuto odmora in Kanalci so uspeli zmanjšati zaostanek. Pri 18:14 pa se je odzval Fujs saj so se gostje preveč približali do tega trenutka suverenim domačinom. Po dobrem in zvitem napadu Rojnika ter nato še uspešnem servisu je bil rezultat že neulovljivih 23:16. Po bloku Drvariča Ristiću ter napaki v napadu pa se je tekma končala v korist domače zasedbe, ki je za uvod prikazala bledo igro a nato tekmo vseeno dokaj mirno pripeljala do končne in po prikazanem povsem zaslužene zmage s 3:1. V 4. kolu - v soboto, 23.10. - v Mursko Soboto prihaja Calcit Kamnik, kar bo nova poslastica za ljubitelje odbojke v Prekmurju.

PANVITA POMGRAD: Vori, Vinkovič 10, Drvarič 6, Radović 8, Rojnik 16, Flisar, Lakner 6, Fužir 2, Bedrač, McConnell 17, Grabar, Hafner , Vrabl in Novak (oba libero).
SALONIT ANHOVO: Boharev 5, Stojanovič , Sarič (libero), Jereb , Filiputti , Karnel 2, Jeklin, Lazar 5, Kavčič , Maretič , Radosavljević 12, Okroglič (libero), Kovačič , Vrtovec 15, Ristić 8.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:53 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.