https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Štiri leta domače tržnice

Kdaj: Sobota, 23.10.2021 ob 9:00

Kje: Lendava, Pod kostanji ob turistično-informacijskem centru

Domača tržnica, ki poteka pod okriljem Zavoda za turizem in razvoj Lendava, praznuje oktobra polna štiri leta delovanja. Mesečno enkrat tako pod kostanji ob turistično-informacijskem centru potekajo nakupi domačih pridelkov in izdelkov, druženje ob kulinariki in degustacija vin.

V štirih letih odvijanja domače tržnice, ki je sofinancirana s strani kmetijskega razpisa Občine Lendava, je ta postala zbirališče domačinov, ki si želijo druženja in kakovostne ponudbe, obenem pa obvezen postanek za obiskovalce in turiste, ki si lahko na domači tržnici kupijo lokalno dobroto ali spominek ter začutijo utrip mesta. Nič manj pomemben vidik je, da se z delovanjem tržnice povečuje utrip starega mestnega jedra.

23. oktobra bo tako od 9.00 naprej potekala jubilejna domača tržnica, ki zaokrožuje štiri leta njenega delovanja v starem mestnem jedru Lendave. Vabljeni na nakup domačih pridelkov in izdelkov, druženje in kulinariko z langaši, hotiškimi ribami, kostanji in vinsko kapljico, za glasbeno vzdušje skrbi zasedba Swingter!