https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Šimundža in Maruško pred tekmo s francoskim Rennesom

21.10.2021  

Ekipo Mure danes čaka srečanje 3. kroga UEFA Konferenčne lige, kjer se bodo v mariborskem Ljudskem vrtu pomerili s francosko ekipo Stade Rennais. O srečanju sta na novinarski konferenci spregovorila trener Ante Šimundža in branilec Matic Maruško.

Po dveh porazih, si Muraši želijo osvojiti prve točke v Konferenčni ligi, da pa bi to dosegli bodo po besedah Anteja Šimundže morali največ postoriti na intenzivnosti: »Dejstvo je, da igramo proti nasprotniku, ki je v zadnjem obdobju prišel v formo ter nanizal nekaj odmevnih in pomembnih zmag.

Prva tekma je malo drugačna, nekako se še vedno navajamo in se želimo navadit čim prej. Že v samem trenažnem procesu smo postavili zahteve tako, ker se želimo učiti. Razlika je evidentna predvsem v intenzivnosti.

Količinsko nismo nikoli toliko zaostajali, kot v intenzivnosti. To si želimo popraviti in če bomo v intenzivnih tekih na nivoju, ki smo ga sposobni, verjamem da bomo lahko razmišljali o pozitivnem rezultatu.«

Matic Maruško je ob tem dodal: »Še vedno se navajamo na to intenzivnost. Menim, da smo to kljub vsemu dobro sprejeli. Na treningu, kot je trener dejal, smo prilagodili nekatere stvari. Napredek je viden in če bomo nadaljevali v tej smeri, bo zagotovo iz tekme v tekmo samo boljše.«

Francozi so znani po tem, da gojijo hitro igro, a po mnenju Šimundže je to odvisno tudi od tega koliko jim dovoliš. »Razmišljamo v smeri, da želimo nasprotniku onemogočiti dobre stvari in mu razgaliti slabe stvari. Imajo določeno hitrost in svoj prepoznavni koncept.

Prepričan sem, da mi nismo ekipa, ki se ji bodo oni prilagajali, ampak se bodo držali svojega načina igre. Strinjam se, da ne moremo bit enako hitri, čeprav imamo tudi mi hitre igralce. Predvsem je tu pomembna intenzivnost.

Naši igralci so v določenih trenutkih enako hitri kot nasprotnik, ampak to je enkrat. Intenzivnost po celotni tekmi pa je količina, ki jo potrebno izvajati do konca tekme in na naslednji tekmi ponoviti.«

Muraši pa tudi tokrat ne bodo zaigrali v popolni zasedbi. Luka Bobičanec po poletni poškodbi še ni nared za nastop, na tribuni pa se mu bo pridružil tudi Žiga Škoflek. Del ekipa pa bosta Alen Kozar, ki se je po poškodbi že pridružil treningom ter Samsindin Ouro, ki se je uspešno vrnil in pred dnevi tudi odločil dvoboj z Aluminijem.

Kaj sta Šimundža in Maruško še povedala si lahko ogledate v spodnjem posnetku. Tekmo, ki se bo pričela ob 18.45 uri boste lahko v živo spremljali tudi preko našega portala.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.10.2021 ob 12:07 Čergoli gost

      Nakladača, popušili boste kot stara kuzla!!!!

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.10.2021 ob 12:45 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Čergoli tij si že zdavnaj v življenji popušo zatou si pa navadrn luzer.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.10.2021 ob 13:04 gost

      OBADVA izgledata kot opici ki sta pobegli iz kletke!!!!!! Drekača!!!!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.10.2021 ob 13:23 gost

      Dva viška inteligence Čergoli in gost. Le kje so vas ven privlekli ?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.10.2021 ob 13:45 gost

      Mislin,ka sta Čergoli,pa tij tudi Magyar Bacsi,oba resan velka doktora znanosti.Misli,ka če bi vajina mati takrat znala kakšniva telca de rodila,bi vaj znan nazaj notri tiskala,samo,ka bi nej na svet prišla.Resan sta praviva,vupan,ka mati cuj dremle,samo ka vaj ne gleda.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 16:07 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.