https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pozor! Na Facebooku lažni profil Pomurec

22.10.2021 ob 20:00  

Na družbenem omrežju Facebook se je pojavil lažen profil, ki zlorablja ime Pomurec.


Lažni profi

Lažni profil "Pomurec" je uporabnike prepričal v sodelovanje v nagradni igri za prireditev Ples-noč čarovnic v dvorcu Rakičan.

Pri tem gre za poskus gradnje velike baze sledilcev z zlorabo imena.

Ne nasedajte spletnim goljufom

Profil Pomurec je bil ustvarjen danes, 22. oktobra. Razen delitev nekaterih člankov in opisa lažne nagradne igre nima drugih objav. Bralce pozivamo, naj ne nasedajo in sprejemajo lažne zahteve za prijatelje iz Facebook profila Pomurec.

V primeru, da dobite obvestilo o izbranosti za zmagovalca, ne potrjujte!

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.