https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Remi Beltincev Klima Tratnjek z Dekani

25.10.2021  

V nedeljo, 24. oktobra, je v Športnem parku Beltinci bilo odigrano srečanje 13. kroga 2. SNL med Beltinci in Jadran Dekani. Moštvi sta se prek okrog 500 gledalci razšli s končnim izidom 2 : 2.

ND Beltinci - Jadran Dekani 2 : 2 (1 : 0)
(Antolin 3. min, Kastrati 68. min, Jakomin 79. min, Zeljković 82. min)

Začetna enajsterica ND Beltinci Klima Tratnjek: Zver, Kuzma (od 32. Kudumija), Marič (od 62. Sočič), Pihler (od 62. Mörec), Grobelnik (od 83. Džumhur), Antolin, Raduha, Cener (od 83. Hari), Zeljković, Žaler in Rantaša.

Začetna enajsterica NK Jadran Dekani: Nicoletti, Jolović, Perhavec, Meštrić (od 84.Ibrahimović) , Babič, Vitezica, Piciga (od 65. Zyba), Ljutić, Kastrati (od 84. Hadžić), Zorko (od 77. Jakomin) in Galina (od 46.Florenin Klavora).

Strelci: 1:0 Antolin (3.), 1:1 Kastrati (68.), 1:2 Jokomin (79.), 2:2 Zeljković (82.).

Rumeni kartoni: Kuzma, Žaler; Jolović, Meštrić, Jakomin,Babič.

Srečanje 13. kroga so učinkoviteje začeli domačini, ki so že v tretji minuti srečanja prišli do vodstva. Gostujočega vratarja je z roba kazenskega prostora z natančnim strelom v levi spodnji kot premagal Aljaž Antolin. Po prejetem zadetku so tempo dvignili gostje in narekovali potek prvega dela srečanja.

Tudi drugi polčas se je začel z ofenzivnejšo igro gostov, ki so pritiskali na domača vrata. Slednjim se je to obrestovalo v 67. minuti, ko je po zmedi v domačem kazenskem prostoru za goste zadel Kastrati in izid izenačil.

Dobrih deset minut za tem je sledil preobrat in vodstvo gostov. Napako v domači obrambi je izkoristil Jakomin. Žutim je točko na domačem igrišču prinesel Zeljković, ki se je po podaji s prostega strela sam znašel pred gostujočim vratarjem in žogo potisnil v mrežo.

Naslednji teden se žuti odpravljajo na gostovanje v Lendavo, kjer se bodo pomerili z Nafto. Tekma bo 29. oktobra 20212 ob 18. uri.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija