https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: HURA, prosti čas ponudil različne športne vsebine

Osnovna šola III, 27.10.2021 ob 6:05  

V ponedeljek, 25. oktobra 2021, so se začele krompirjeve počitnice. Zavod za kulturo, turizem in šport je na Osnovni šoli III v Murski Soboti, v ponedeljek, 25. oktobra, pa vse do vključno 29. oktobra organiziral športni program Hura, prosti čas z različnimi športnimi vsebinami.

Športni program ˝Hura, prosti čas˝ je namenjen mladim od predšolskega obdobja do študija, ki želijo svoj prosti čas po pouku, ob koncu tedna in med počitnicami preživljati v družbi vrstnikov na športnih površinah.

S programom želijo ponuditi mladim kakovostno športno ponudbo, ki v ospredje postavlja množičnost, druženje in pestro ponudbo športnih vsebin.

Zato so se na Zavodu za kulturo, turizem in šport Murska Sobota odločili, da v času jesenskih počitnic, in sicer od ponedeljka 25. oktobra 2021 do vključno petka, 29.oktobra 2021, na Osnovni šoli III organizirajo in izvedejo športni program Hura, prosti čas z različnimi športnimi vsebinami, kot so atletika, gimnastika, nogomet in ples za otroke starostne skupine od 7 do 10 let.

Športni program Hura prosti čas je brezplačen.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.