https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dan, ko se spominjamo tistih, ki jih ni več z nami

01.11.2021 ob 6:00  

Na današnji dan spomina na mrtve se bodo številni odpravili na grobove bližnjih, nanje položili cvetje in prižgali sveče ter se poklonili njihovemu spominu. 

Prvi november je dan spomina na mrtve, je državni praznik in dela prost dan ter tako priložnost druženja sorodnikov in prijateljev. Značilno za ta dan je obiskovanje grobov bližnjih, polaganje cvetja in prižiganje sveč v spomin na pokojne. Praznik, ki je bil dela prost dan že v Socialistični republiki Sloveniji, ko smo ga imenovali dan mrtvih, je v samostojni Sloveniji ohranil podobno vlogo in način obeleževanja kot v družbenopolitičnem sistemu pred letom 1991.

Zaradi večjega obiska pokopališč bodo danes marsikje veljali posebni prometni režimi. Pričakovati je gnečo in prometne zastoje, zato se na pot odpraviti pravočasno. Hkrati policisti, redarji in upravljavci pokopališč pozivajo k skrbi za varnost imetja. Svetujejo, da se v vozilih ne pušča vrednih predmetov na vidnih mestih.

Svojih bližnjih se spomnimo ne samo na ta dan, spominjamo se jih vsak dan, ob različnih priložnostih in ne nujno na pokopališču. Letos naj pokopališča ne bodo kraji druženja in klepetanja s sorodniki in znanci, ki jih že dolgo nismo videli. Bodimo odgovorni in se ne izpostavljamo po nepotrebnem okužbi, poskrbimo za svoje zdravje. 

  

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.11.2021 ob 11:05 gost

      Vse lepo in prav da se jih spomnimo. Ampak dandanes bi morali posvetiti več pozornosti živim in tistim keri so zapostavljeni.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.11.2021 ob 20:57 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ................................................ 𝗪𝗪𝗪.𝗡𝗘𝗧𝗖𝗔𝗦𝗛𝟭.𝗖𝗢𝗠

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:04 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.