https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Začel se je dvodnevni spektakel Ples – noč čarovnic

Dvorec Rakičan, 29.10.2021 ob 18:10  

V dvorcu Rakičan se je danes pričela največja čarovniška zabava v Pomurju »Ples – noč čarovnic«. Dogajanje se je začelo s pestrim srednjeveškim in čarovniškim programom, namenjenim družinam, mladim in vsem, željnim zabave.

Obiskovalci so uživali v srednjeveškem interaktivnem programu z bogato vsebino, vse od mečevanja, orožarstva, pa do prikaza življenja v srednjem veku, ki ga je za vrhunec pospremil še srednjeveški nastop z viteškim turnirjem, srednjeveškimi plesi in delavnicami za najmlajše.

Otroke so razveseljevale čarovniške, cirkuške, plesne in lutkovne predstave. Najmlajši so lahko uživali tudi v čarovniških delavnicah, poslikavi obraza, se preizkusili v lokostrelstvu in še mnogo več.

Dnevno dogajanje pa tako še zdavnaj ni končano. Čarovniškim predstavam in plesnim nastopom bodo sledili še spektakularni ognjeni šov, sojenje čarovnici in prižig grmade.

Vrhunec prvega dne srednjeveškega in čarovniškega dogajanja na tej idilični lokaciji med grajskimi zidovi pa bo nastop zvenečih glasbenih imen: Polkaholiki, Joker Out, Luka Basi in Blue Planet. 

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.