https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Luka Basi in Blue Planet navdušili množico v dvorcu Rakičan

30.10.2021 ob 6:00  

Po enoletnem premoru se je včeraj v dvorec Rakičan znova vrnil Ples-noč čarovnic. Za noro zabavo so tudi tokrat poskrbeli znani glasbeniki.

Za vrhunec je v poznih večernih urah poskrbel Luka Basi, ki je navdušil s svojimi številnimi hiti. Ob koncu pa je obiskovalce zabavala še domača skupina Blue Planet.

Včerajšnje dogajanje se je sicer začelo že popoldan s programom za družine in otroke. Pred Luko Basijem in Blue Planetom pa so ozračje najprej ogreli Polkaholiki in skupina Joker Out.

 Več utrinkov s petkovega popoldanskega dogajanja najdete TUKAJ in TUKAJ.

Dogajanje v Dvorcu Rakičan pa se nadaljuje tudi danes, 31. oktobra, ob 16. uri. Organizatorji vas tudi danes pričakujejo s pestrim programom namenjenim družinam, otrokom in vsem zabave željnim. Čaka vas bogat srednjeveški program, čarovniške predstave in delavnice, lokostrelstvo, ognjeni šovi in še več. Pozno popoldan in zvečer pa bodo nastopili odlični glasbeni izvajalci: Trifrtalenadesejt, MI2, Siddharta ter Alo!Stari. Podrobnješi potek dogajanja najdete TUKAJ.

 Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.10.2021 ob 8:16 xy gost

      Bodo čarovnice v tednu ali dveh, te ne kukati!!

      33 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. gost
      30.10.2021 ob 8:27 Juhuhu gost

      Korona party juhuhu

      42 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.