https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Trifrtalenadesejt in Mi2 na prireditvi Ples - noč čarovnic

Rakičan, 30.10.2021 ob 22:00  

Danes se na grajskem dvorišču dvorca Rakičan odvija že drugi dan prireditve Ples - noč čarovnic. 

Spremljevalni program, ki spremlja koncertno dogajanje, se je že zaključil. Poskrbel je za najmlajše, s svojim pestrim dogajanje in zanimivimi vsebinami. Uživali so lahko v srednjeveškem interaktivnem programu, poslikavi obraza, čarovniških predstavah in delavnicah, lokostrelstvu, mečevanju, viteškem turnirju, spektakularnem ognjenem šovu, sojenju čarovnici in prižigu grmade. 

Za starejše pa se je zabava začela sedaj v večernih urah, kjer bodo za vrhunec dvodnevnega dogajanja poskrbele skupine Trifrtalenadesejt, Mi2, Siddharta in Alo!Stari. 

Začela je skupina Trifrtalenadesejt in dobro ogrela občinstvo. Za njihovim nastopom pa je na veliki oder stopila ena najbolj priljubljenih slovenskih rock skupin pri nas, Mi2. 

Sobotni večer se bo v rockovskem vzdušju nadaljeval z nastopom rock skupine Siddharta. Slovenska rock skupina, ki ima po dvajsetih letih ustvarjanja položaj ene izmed največjih skupin na glasbeni sceni, je občinstvo preprosto vrgla v zrak. 

Za zaključek tega večera v punk vzdušju med grajskimi zidovi pa bo poskrbel punk bend Alo!Stari. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.