https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik kolesa trčil v zadnji del avta in utrpel hudo telesno poškodbo

29.10.2021 ob 6:45  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru in dve povoženji divjadi.


V obravnavanih prometnih nesrečah, je bil en udeleženec telesno poškodovan v ostalih štirih je nastala le materialna škoda. V Stavešincih voznik kolesa trčil v zadnji del osebnega avtomobila in padel. Utrpel je hudo telesno poškodbo.

S področja kriminalitete obravnavana goljufija, grožnja, poškodovanje tuje stvari in nevarna vožnja v cestnem prometu. V Murski Soboti je bil odkrit bankovec za 500 eurov za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Ljutomer.

Naslovna fotografija je simbolična: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.10.2021 ob 13:15 Davina Claire gost

      Zdravo; Če nujno potrebujete posojilo, Zaprosite za posojilo pri Novelty Finance. Moje ime je Davina Claire, jaz sem glavni finančni direktor Novelty Finance. Ugotovil sem, da posamezniki in podjetja tako težko dobijo posojilo pri bankah ali drugih finančnih institucijah. Moje podjetje (Novelty Finance) je tukaj, da vam zagotovi in ​​pomaga pri posojilu, ki ga potrebujete. Lahko nas kontaktirate preko e-pošte: noveltyfinances@ gmail.com ALI pošljete sporočilo na WhatsApp preko +447915601531 Ne glede na to, ali želite spodbuditi svoj življenjski slog ali imate nepričakovane stroške, je posojilo od NOVELTY FINANCE tisto, kar potrebujete. NOVELTY FINANCE je fleksibilen: izposodite si lahko do petnajst milijonov evrov (15.000.000,00 evrov) z ustreznimi odplačevalnimi rokami do 30 let. Zaprosite lahko za zavarovano ali nezavarovano posojilo. Ponujamo širok nabor osebnih posojil, poslovnih posojil, stanovanjskih posojil in posojil za konsolidacijo dolgov, ki jih je mogoče prilagoditi vašim spreminjajočim se potrebam in okoliščinam po zelo nizki obrestni meri.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 15:36 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.