https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

02.11.2021 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas preverili tudi tokrat, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 60 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas.

JAVNI STANOVANJSKI SKLAD MURSKA SOBOTA išče DIREKTORJA JAVNEGA STANOVANJSKEGA SKLADA. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 8 let delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za določen čas 48 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma e-pošti do 6. novembra 2021. 

TERME LENDAVA išče POMOČNIKA DIREKTORJA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so zelo dobro znanje angleškega in nemškega jezika, računalniško znanje, zaželjeno je tudi znanje madžarskega jezika, potrebne so vodstvene veščine in poznavanje zakonodaje ter komunikativnost. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom ter možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4. novembra 2021. Prav tako iščejo VODJO HOTELIRSTVA. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so zelo dobro znanje angleškega in nemškega jezika, računalniško znanje, vodstvene in organizacijske sposobnosti ter komunikativnost. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom ter možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 3. novembra 2021. Iščejo pa še NATAKARJA in TOČAJA. 

GENERALI MURSKA SOBOTA išče ZAVAROVALNEGA ZASTOPNIKA ZA PRODAJO OSEBNIH ZAVAROVANJ. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Za zasedbo tega delovnega mesta se zahtevata tudi zelo dobro znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj oddajo vlogo na spletni strani delodajalca do 17. novembra 2021. Prav tako iščejo POMOŽNEGA ZAVAROVALNEGA ZASTOPNIKA ZA PRODAJO OSEBNIH ZAVAROVANJ. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Za zasedbo tega delovnega mesta se zahtevata tudi zelo dobro znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Kandidati naj oddajo vlogo na spletni strani delodajalca do 17. novembra 2021.

POMURSKI MUZEJ MURSKA SOBOTA išče HIŠNIKA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 12 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so osnovno računalniško znanje, ročne spretnosti, smisel za red, komunikacijske sposobnosti, samoiniciativnost in timsko delo. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 2. novembra 2021. 

Veliko prostih delovnih mest v Pomurju je razpisanih v turizmu, zdravstvu in oskrbi. Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.11.2021 ob 8:04 gost

      Sama stroka se išče. Če pridejo iz Balkana pa ni potrebno ne šole in ne delavnih iskušenj.

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2022 ob 15:49 Lenka gost

        Zakaj se pa ne prijavite vi, če imate ustrezno izobrazbo in znanje (ne samo pljuvanje in grajenje vsepovprek) potem pa ne bodo imeli možnosti drugi. Ne samo pamet soliti, sam kaj narediti

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.11.2021 ob 8:40 očka gost

      samo v terme lendava ne iti aj je bil članek v vestniku da se dogajajo sumljivi posli, celo pranje denarja. odkar so hotel prevzeli tujci gre samo na slabo. bodite previdni!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 17:06 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.