https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Obradović podaljšal pogodbo z Muro do konca leta 2025

1.11.2021  

Matko Obradović je z Nogometno šolo Mura sklenil novo pogodbo, s katero je zvestobo Muri podaljšal vse do konca leta 2025, so danes sporočili iz kluba.

Dalmatinski vratar se je k čarno-bejlim preselil v sezoni 2018/19 in je bil vse od takrat nepogrešljivi člen čete Anteja Šimundže. Do danes je za Muro zbral 122 nastopov, 99 v PLT, 7 v pokalu in 16 v Evropi. V sezonah 2018/19 in 2020/21 je bil tudi izbran v najboljšo enajsterico prvenstva, z Muro pa se je veselil tako naslova pokalnih, kot državnih prvakov.

Konec te sezone bi Obradoviću pogodba z Muro potekla, a to se ne bo zgodilo. Danes je namreč s športnim direktorjem Denisom Rajbarjem podpisal podaljšanje pogodbe, s katero je Muri zvestobo obljubil še za naslednja štiri leta. Nova pogodba je namreč veljavna do 31. decembra 2025.

»Matko je že od prvega dne, odkar je prišel v Muro, pokazal ogromno mero profesionalnosti. Z nami je bil ob vseh največjih uspehih, velikokrat je bil tudi tisti, ki je z obrambami vlekel ekipo naprej. Svojo pripadnost klubu je pokazal že večkrat, nov dokaz pa je tudi podaljšanje pogodbe. Verjamem, da bo svoje delo med vratnicama še naprej opravljal tako dobro, kot doslej. Ob tem verjamem tudi, da bo Matko tisti, ki bo vodja v slačilnici in jo držal skupaj,« je ob podpisu pogodbe dejal športni direktor Denis Rajbar.

»Presrečen sem, da sem se s klubom uspel dogovoriti o podaljšanju pogodbe. Vsi vedo, kaj čutim do Mure in kako se počutim v Murski Soboti. Od prvega dne, ko sem prišel sem čutil veliko podporo kluba, navijačev in vseh okoli kluba. Verjamem, da sem se z ekipo in rezultati oddolžil za podporo. Verjamem v klub in ekipo, da smo sposobni ponoviti dobre rezultate iz preteklosti in to je bil eden od razlogov, da ostanem v klubu. Nismo še rekli zadnje, verjamem, da najboljše še prihaja,« je ob podpisu dejal Obradović.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.11.2021 ob 20:55 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ................................................ 𝗪𝗪𝗪.𝗡𝗘𝗧𝗖𝗔𝗦𝗛𝟭.𝗖𝗢𝗠

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.11.2021 ob 6:30 Gosr gost

      Za teh 8 jurjev na mesec se mu je splačalo podaljšati pogodbo, saj drugih ponudb ni imel

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.11.2021 ob 7:54 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Tij glij znaš kelko ma plače pa či ma 8 gezero je tou nej tvoja stvar.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.11.2021 ob 8:34 gost

        Četudi je dober golman, si ne zasluži tolikšne plače. Medicinske sestre se vsak dan 12 ur mantrajo z bolniki, pa v pol leta zaslužijo toliko kot on v enem mesecu. Neke realne primerjave je pa res potrebno imeti. Da Šimundže niti ne omenjam. Najslabši trener v prvi ligi, pa najbolje plačan. Še veliko več kot Obradović in še polno ugodnosti zraven. Nogomet pa za drugo ligo, včasih še to ne.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.11.2021 ob 8:10 grozd gost

      bravo Matko

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.11.2021 ob 13:38 gost

      Kdo m pa bi ga mel !!!! Malo glejte ko bi treba zgrabit žogo pa jo raje odbije potem pa dobi gol tu vam nič ne klapne.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 15:16 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.