https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

V občini Kobilje danes volijo župana

07.11.2021 ob 8:00  

V občini Kobilje bodo danes na nadomestnih volitvah volili novega župana. Za župansko funkcijo se poteguje le en kandidat, občinski svetnik Darko Horvat.

Darko Horvat je 41-letni magister zdravstveno-socialnega menedžmenta, zaposlen na internem oddelku Splošne bolnišnice Murska Sobota.

Za kandidaturo se je odločil na pobudo krajanov po nenadni izgubi prijatelja in župana Roberta Ščapa, saj, kot pravi, želi prispevati k večji družbeni odgovornosti, solidarnosti, pravičnosti, zdravemu naravnemu okolju, razvoju in ugledu občine.

Horvat, kot edini kandidat za izvolitev v župansko funkcijo potrebuje samo en glas. Zato je bil najverjetneje izvoljen že na predčasnih volitvah v četrtek, ki so se jih udeležili štirje volivci, poroča STA.

Funkcijo župana bo ob izvolitvi opravljal do naslednjih rednih županskih volitev, ki bodo na sporedu konec novembra 2022.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.11.2021 ob 8:12 razdraženi gost

      Kakši siromaki smo mij ka nesmo na volitve dali svojega človeka Kobiljančara. Horvat se pa zdaj more oženiti.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.11.2021 ob 8:42 gost

      Ko je ne demokratične volitve en kandidat. Joj, joj, joj, ko je volitve. Občine vse zapreti in bo v državi ogromno denarja za bolj pametne projekte. Kajti občine so samo za občinske šerife in deset njihovih prijateljev in to je to. Ne delajo nič od nič pa se 90 procentov občin je zadolženih. Kam le gre ves denar ker se nič nedela so pa večina zadolženi.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.11.2021 ob 9:03 gost

      Pa te Horvat je odo na OŠ I Murska Sobota, vači pa je z Nemčavec nej Micika.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.11.2021 ob 12:30 gost

      Nakobilji bi najboši župan bil župnik ratnik on pa rejsan vse obvlada.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.11.2021 ob 12:31 gost

      Zvejra Dragoja volite!!!!!!!!! On je najboljši !

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.11.2021 ob 14:10 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Vejkše blesarije kak kvolitve nega či je samo 1 kandidat. Potrditi ga nej pa pejneze zapravlati za formalnost, rejsan butalska država.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.11.2021 ob 16:18 gost

      Ne pijšite gluposti! Darko je človek na mesti. Čestitke Darko!

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.09.2022 ob 0:42 Bivši pacient gost

      Daj piš mi na FB če hočeš, ker je toooolk priimkov Horvat na FB da ne vem kater si. Svoje ime imam tud prirejeno zarad okoliščin. No, če me najdeš sem pod imenom Violet Blue. In roza lase imam zdaj ;) Hvala Darko Horvat za pomoč, ko sem bila ful bolna

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.