https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nafta presenetila tudi Olimpijo

Ljjubljana, 2.10.2011  

V 13. krogu PrveLige.si je Nafta v soboto gostovala v Ljubljani pri Olimpiji in osvojila presenetljivo točko. Tako Lendavčani nadaljujejo s pozitivno serijo, saj niso bili poraženi že štiri kroge. Mura 05 bo igrala danes z velenjskim Rudarjem.


Olimpija Ljubljana : Nafta Lendava 1:1 (0:1)

Strelca: 0:1 Polareczki (33.), 1:1 Radujko (60.)

Po zmagi nad Triglavom in Mariborom ter remijem na prekmurskem derbiju, so Lendavčani dodali še točko z vročega gostovanja pri Olimpiji. Ljubljančani, ki so na domačem terenu izgubili samo uvodni dvoboj, nato pa nanizali pet domačih zmag, tako niso upravičili vlogo favorita. Čeprav so imeli več žoge v nogah in si pripravili več priložnosti, je povedla Nafta v 33. minuti preko madžarskega napadalca Rolanda Polareczkega. Izenačili so "šele" v 60. minuti, ko je bil po podaji Dareta Vršiča iz kota pred golom najspretnejši Dalibor Radujko. Do konca tekme so nato skušali priti tudi do zmage, vendar so se Lendavčani dobro taktično postavili na terenu in obranili svojo mrežo.

Olimpija: Džafić, Lidjan, Jović, Valenčič (od 77. Škerjanc), Anđelković, Fink (od 46. Božič), Omladič, Vršič, Radujko, Čadikovski (od 40. Smiljanić), Sretenović.

Nafta: Prša, Matjašec, Jerebic, Zelko (od 74. Jovanović), Da Silva, Polareczki (od 85. Vori), Korošec, Vranešević (od 29. Levačič), Caban, Vaš, Raduha.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.