https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Zbrali slabih 220 tisoč evrov

04.12.2021 ob 11:00  

Na letošnjem 31. dobrodelnem koncertu Klic dobrote za družine v stiski, ki je pod okriljem Slovenske Karitas v sredo potekal v celjski dvorani Golovec, so zbrali 217.950 evrov. Akcija bo potekala do konca leta.

Tokratni koncert je potekal pod geslom Srce, ki sprejema, s čimer so opomnili na osnovno človeško potrebo po bližini in sprejetju v naši različnosti in dostojanstvu. Z njim so se po besedah predsednika Alojzija Cvikla odpravili k družinam v stiski in poiskali pot do njihovega srca, so zapisali na strani Slovenska Karitas.

Slovenska Karitas se zahvaljuje vsem dobrotnikom, ki so odprli svoje srce za družine, ki jim Karitas pomaga v različnih programih pomoči. Z donacijami bodo po zapisu na spletišču Katoliške cerkve pomagali okoli 20.000 družinam po Sloveniji. Lani so v času trajanja koncerta zbrali 200.055 evrov.

Na koncertu so pod taktirko dirigenta Marjana Grdadolnika in Simfoničnega orkestra Cantabile nastopili Patricija Avšič, Nuška Drašček, Mojca Bitenc Križaj, Irena Yebuah Tiran, Eva Hren, Estera Stojko, Omar Naber, Petra Kodba, Neža Močnik, Simon Zgonc, sodelavci Radia Ognjišče, Kvatropirci in Ansambel Saša Avsenika.

Naslovna Foto: Slovenska Karitas.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 15:12 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.