https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Luka Bobičanec spregovoril o vrnitvi na zelenico

1.12.2021  

Pri Nogometni šoli Mura so se pogovarjali z Luko Bobičancem, ki že dalj časa okreva po poškodbi. Zdaj gre njegova rehabilitacija počasi h koncu, pravi pa, da se bo vrnil še močnejši.

Luka Bobičanec je zadnjo uradno tekmo za čarno-bejle odigral 19. avgusta v Fazaneriji, ko je Mura v prvi tekmi playoffa kvalifikacij za Evropsko ligo gostila graški Sturm. Bobi je na igrišču prebil 62 minut, vse odtlej pa se na zelenice ni vrnil. Kriva je bila poškodba, ki jo je vlekel že nekaj časa, prisilnega počitka pa bo počasi konec.

»Počutim se dobro, za zdaj je vse normalno, počasi se vrača v ritem. Z ekipo sem že opravil nekaj treningov, predvsem tistih tehničnih. Za zdaj z njimi še ne igram, morda bom lahko začel že konec tega tedna ali prihodnji teden, v kolikor bo vse tako, kot mora biti,« pravi Bobi.

Na vprašanje, če se bo letos vrnil na zelenico, da odigra še kakšno minuto, trenutno še ni odgovora. Sam meni, da je pripravljen, a ne stoodstotno, tako da se s trenerji o morebitnem povratku še ni pogovarjal. Je bilo pa to obdobje, ko je mogel soigralce spremljati s strani, tako v domačem prvenstvu, kot v Konferenčni ligi, zanj precej težko.

»Res je, ni bilo prijetno. Celo življenje delaš, treniraš, se odrekaš, da bi nekoč lahko doživel nekaj takšnega. Nam je to uspelo, sam pa v skupinskem delu nisem mogel biti del tega. S tem mislim na igrišču, ob njem sem fantom vedno stal ob strani, bil njihov največji navijač. Toda takšna je kariera nogometaša in s tem se moraš soočiti,« razočaranja, da ni mogel igrati v Evropi, ne skriva.

Kljub temu pa je vse svoje misli usmeril k temu, da se čimprej vrne na teren. »Gre za zelo specifično situacijo, saj se je igrala Evropa, zato je bilo težje zbistriti misli, tudi sama poškodba je zelo specifična. Zelo težko sem se sprijaznil s tem, da skupinskega dela zame ne bo, a to sem uspel prebroditi in zdaj so moje misli usmerjene samo k temu, da povsem okrevam in se vrnem na igrišče,« pravi. In kakšnega Bobija lahko pričakujemo po povratku? »Boljšega, kot je bil prej,« zaključi Bobi.

Vir: NŠ Mura.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.12.2021 ob 15:56 Busybee gost

      Bobi legenda upam da boš res močnejši👍👍

      25 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.12.2021 ob 16:01 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Tak je Bobi vrni se se močnejši ka mo te nucali.

      20 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.12.2021 ob 16:28 gost

      Vse NAJBOLJŠE BOBI in naj te v bodoče zaobidejo poškodbe.Navijači MURE te že pogrešamo.FORZA BOBI.FORZA MURA.

      20 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.12.2021 ob 16:40 gost

      Budale dajejo minuse ! A sploh veste za kaj se gre.

      13 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.12.2021 ob 18:07 Imbra Grabarič gost

      Bobi, pošto su trenutno pajceki u Čakovcu? Pitam za svog prijatelja.

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.12.2021 ob 18:21 gost

      Pajceke možež dobiti a ne u Čakovcu negu u Lendavi so zabadav

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.12.2021 ob 22:02 kilonja gost

      Bobičanec je bil pol leta na Karibih ali kaj ka je tak čarni prišel nazaj ??

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.12.2021 ob 8:42 Gost1 gost

      Ne vem zakaj pozijvate na knjižni jezik, če ga pa niti na TV SLO ne gučijo. Bojmo ponosni na njega in ga lokalno čim več nucajmo, kak ga močvirniki.!!! Ka nejde v pozabo in se tak sprevrže.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.