https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Regijski svetnik proticepilske stranke MFG umrl

03.12.2021 ob 8:00  

Regijski svetnik proticepilske stranke MFG umrl.

 

v Avstriji že nekaj časa obstaja proticepilska stranka MFG – Österreich Menschen – Freiheit – Grundrechte.  

Po poročanju "Krone" je bil regijski svetnik MFG iz okrožja Ried im Innkreis v Zgornji Avstriji obravnavan na oddelku za intenzivno nego bolnišnice Ried zaradi okužbe s Covid-19. Svetnika, ki je bil med volilno kampanjo opažen zaradi zavračanja mask, je bilo treba umetno uspavati, so zapisali v članku.

Stranka je 25. novembra potrdila, da je strankarski kolega hudo bolan, na Facebooku so tudi objavil tudi: "DA - član sveta MFG je v bolnišnici s C."

Po poročanju OÖN naj bi samo star 54. letnik včeraj umrl zaradi koronavirusa.

Na državnih volitvah v Zgornji Avstriji je MFG dosegla več kot 6 odstotkov in se tako uvrstila v državni parlament. V okrožju Ried im Innkreis je nova lista dosegla celo več kot 7 odstotkov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.12.2021 ob 8:17 kilonja gost

      Pazi zdaj ko pridejo na vrsto teorije korona skeptičnih butcev ...začne se tako...AVSTRIJA LAŽE! potem se nadaljuje.. Radi bi nas prestrašili ! Dejstva je da so nam s palčkami vstavili mikrosatelite, nano čipe, poli amoniake in vakum v možgane . V resnici se pa gre za ugrabitev vesoljcev, to so tisti ki so montirali kamere na ulicah med policijsko uro in na skrivaj žrli kebabe na javnih straniščih, med tem ko smo ostali imeli policijsko uro...Vesolje kliče Troho, vesolje kliče Saško, vesolje potrebuje razgledane in nadpovprečne ljudi kot so antivakserji, to so izbranci, piše jim na obrazih ko jih vidiš naokoli brez mask :) .

      23 32 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.12.2021 ob 9:54 gost

      kilonja, tvoji zapisi so pretežki za tvoje sogovornike, usmili se jih..pa nehaj, vidiš...da ne kapirajo.

      4 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.12.2021 ob 10:56 Karel K. gost

      Pa tudi prekmurskemu vodji te proticepilske in protikoronske stranke se slabo piše. Skrit je v bunkerju in je tiho. Ne bo se oglašal, če se pa bo pa bo povedal, da je za to krivo ker je odstopil Kurz nekdanji kanzler Avstrije. Tudi Kikl šef črne stranke v Avstriji je bil okužen in ga nekaj časa ni bilo.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.12.2021 ob 14:40 gost

        Karel K., BODI TAKO PRIJAZEN IN NAM NAPIŠI IME TE PROTICEPILSKE IN PROTIKORONSKE STRANKE V PREKMURJU. NIKOLI ŠE NISEM SLIŠAL ZANJO.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.12.2021 ob 6:59 Joze gost

      Kar nekaj koronskih in proticepilskih "strokovnakov "poznam, bili pametni, pristali v bolnici in diplomirali iz korone z teskimi posledicami..

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:49 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.