https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Tatovi posegli po drveh

05.12.2021 ob 6:55  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih je bil en udeleženec telesno poškodovan, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru in dve povoženji divjadi.


S področja kriminalitete je bila na območju Murske Sobote obravnavana tatvina drv, tatvina orodja in poškodovanje tuje stvari. Na območju Gornje Radgone pa je bila obravnavana tatvina goriva iz tovornega vozila.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

Naslovna fotografija: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.12.2021 ob 7:41 KTJ gost

      Drveh?

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.12.2021 ob 8:45 gost

      Ljudje so prisiljeni krasti odkga se pa učijo.,,, vlada komplet,,, je tista ki njim daje zgled kredi, kradi, kradi. Itak nihče za nič ne odgovarja. Če lahko kradejo vsi debii vladni keri imajo plače od 5.000 do 10.000 z dodatki zakaj nebi kradel tisti keri si emora kupiti drva.

      11 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.12.2021 ob 9:02 kilonja gost

        Tako je Debeli, kraja se je začela z Janševo aktualno vlado, prej pa sploh nismo poznali kriminala v SLoveniji :) . Ti Jani Jani...kaj smo še dobili z Janšo ? Onesnaževanje okolja ? Potrese, dež, veter, oblake, lakoto, koncentracijska taborišča...ni da ni kaj debeli ? Kaj tvoji " poslušalci " so po diagnozi debili ? Debilni Debeli ikot ti ? Pa niste se nekoč hvalili na vsa usta " I Tito je krao ali je i nama dao "..vidiš s katerih časov izhaja kriminal..zdaj pa če niso vaši na oblaszi in ne kradete se vam čisto meša ker ne morete do denarja ...debeli, poglej kako lepo jesensko vreme je od zunaj, škornje na noge, kapo na glavo, toplo jakno in dolge spodnje gate pa idi malo na ulice pogledat , malo se sprosti..v nedeljo si vzami odmor od Janše, korone, Mure..boš videl da ti bo dobro delo, slabše ne more biti kot ti je za računalnikom, poglej kakšen siromak si, da se ti od jutra do večera vrti Svet samo o treh rečeh.

        12 12 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.12.2021 ob 8:58 gost

      BEDAK.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.12.2021 ob 9:04 kilonja gost

      Debilni, kaj zdaj Orbana še vedno na veliko hvališ , tega ki si ga zmerjal s fašistom nekoč ? Glede korone pa veliki človekoljub ta ORban, a kje si bil lani ko so 1.9. Madžari hermetično zaprli meje ?? Zelo načelen človek si debeli, zelo tako kot tvoji politični vodje :) .

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.12.2021 ob 10:17 gost

      Veš ti debil,,,, klonjaš,,, jaz grem na Madžarsko ker tam imajo božični sejem in tudi kuhanček prodajajo ob hiškah. In to brez vseh omejitev. Kajti oni obvladujejo virus ker njim italijanska vojska ne pomaga kot pri nas. Ker se tam vlada ukvarja z problemi ne sama sabo kot pri nas. Zdaj pa mora cela Evropa pomagati. Ker vlada ni sposobna obvladovati razmere. Ker naši zdravniki raje vsak dan imajo konference kot da bi pomagali ljudem.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.12.2021 ob 13:26 kilonja gost

        A na Madžarsko hodiš? K fašistu Orbanu ? Ojejej,,kam smo prišli KOMUNAJZERJI, hodijo k FAŠISTOM na BOŽIČNI sejem . Debeli debeli, čisto si se izgubil.

        3 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.12.2021 ob 17:34 gost

        Tam ni takih DEBILOV, kot pri nas!!!!!!! Tam ubogajo Orbana in zato so toliko naprej!!!!!! Pri nas pa gamad ne uboga , zato pa smo tam kjer smo!!! Kdo je tukaj bolj pameten? Levojaja gamad je za pocrkati!!!!!!!!!!!!

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.12.2021 ob 13:33 gost

      Gremo tja kjer je vlada sposobna zadeve urediti brez pomoči drugih. In kjer je veselo ne glede nato kje jezo tudi v Zagreb bomo šli. Pa tudi doma si bomo popestrili božič in praznike v zidanici kjer bo veselo in zabavno brez kakih posranih ovir kere si zmisljuje Bola nesposobna vlada vse nezakonito.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.12.2021 ob 14:14 gost

      TELEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.12.2021 ob 17:20 Joj gost

      Ste vi slo venci?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.12.2021 ob 18:09 gost

      Po drvah ne drveh

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.02.2022 ob 15:13 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.