https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Sodelujte v fotografskem natečaju »Kulturni utrinki Pomurja«

14.12.2021 ob 9:00  

Na Pomurec.com želimo ob koncu tega leta skozi fotografske utrinke naših bralcev prikazati, kako smo v Pomurju v letu 2021 ohranjali kulturo z obiski raznoraznih prireditev, muzejev, galerij in drugo.

S tem namenom na Pomurec.com razpisujemo fotografski natečaj z naslovom »Kulturni utrinki Pomurja«. Pobrskajte po svojih arhivih in nam pošljite fotografije, nastale v letu 2021, na temo kulture, pa naj so to fotografije iz kulturnih dogodkov, pomurskih kulturnih ustanov ali fotografije pomurskih kulturnih umetnikov.

Fotografskega natečaja se lahko udeležijo vsi ljubitelji fotografije. Poslane fotografije morajo biti v celoti avtorsko delo. Vsak avtor pa lahko pošlje največ tri fotografije.

V natečaju sodelujete tako, da fotografije (posamezna naj ne bo večja od 2 MB) pošljete na e-poštni naslov urednistvo@pomurec.com, kot zadevo pa napišete »Fotografski natečaj«. Ob tem navedite tudi ime avtorja in naslov fotografije. Nepopolne prijave ne bodo upoštevane.

Zadnji rok za pošiljanje je nedelja, 19. december 2021, do polnoči. Vse prispele fotografije bodo po končanem roku objavljene na Facebook strani Pomurec.com. Fotografija, ki bo na Facebooku do 24. decembra 2021 zbrala največ všečkov pa bo tudi nagrajena. Vse fotografije bodo prav tako objavljene v prispevkih na spletni strani Pomurec.com.

Nagrajenec oz. nagrajenka bo prejel/a knjigo z zgodbami, ki se odvijajo na dvorcih in gradovih v naši bližini.

Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.