https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Meteorplast izgubil na zadnji tekmi jesenskega dela

11.12.2021  

V petek, 10. decembra 2021, je bil v 1. slovenski futsal ligi na sporedu še zadnji krog v koledarskem letu 2021, tekme 13. kroga. Ljutomerski Meteorplast ŠIC bar je gostoval v Kobaridu pri Oplastu, kjer so derbi dobili gostitelji s 4:2 (2:2). Meteorplast je tako pristal na šestem mestu lestvice s 13. točkami.

Oplast Kobarid - Meteorplast ŠIC bar 4:2 (2:2)

Članska vrsta ljutomerskega Meteorplasta ŠIC bara se je na zadnjo tekmo v koledarskem letu 2021 odpravila na najdaljše gostovanje, v Kobarid, kjer se je na tekmi 13. kroga 1. slovenske futsal lige pomerila z Oplastom. Derbi sredine prvoligaške razpredelnice so dobili gostitelji s 4:2 (2:2) in se Ljutomerčanom maščevali za poraz v prvem delu prvenstva, ko so v Ljutomeru izgubili kar z 8:2. Meteorplast ŠIC bar je zdaj na šestem mestu s 13. točkami. Prvenstvo se bo nadaljevalo 14. januarja, ko bo v Ljutomeru gostovala Hiša daril s Ptuja. 

Po petih urah naporne vožnje v kraj ob italijanski meji je ljutomerska ekipa, ki je nastopila brez bolnega kapetana Kristiana Škergeta, odlično pričela dvoboj. Že v 3. minuti je akcijo Adrijana Trstenjaka in Nika Vajde s četrtim prvenstvenim zadetkom v sezoni zaključil Mitja Gašparič. A le minuto kasneje so Ljutomerčani nespametno naredili prekršek dobrih devet metrov od vrat Mihe Prijola, kapetan gostiteljev Dani Vulikić pa je z mojstrskim strelom izid izenačil.

Zadetek ni zmedel prleških futsalerjev, ki so še naprej dominirali in z agresivnim pokrivanjem domačine prisilili v napako v 15. minuti, ko jim je žogo odvzel Gašparič, ki je nastreljal vratnico, odbito žogo pa je v zadetek pospremil Trstenjak. Po novi neizsiljeni napaki, ko je žoga ušla iz rok vratarja Prijola, so domačini imeli indirektni prosti strel, po katerem je za izenačenje v 19. minuti poskrbel Nejc Kovačič.

Nov šok za ljutomersko moštvo je sledil že v prvi minuti drugega polčasa, ko je prvi zadetek v sezoni dosegel Bine Kavčič in povedel domačine v vodstvo s 3:2. Ljutomerčani, ki so se že v prvem polčasu večkrat jezili na neenakovreden sodniški kriterij delilcev pravice Aleša Močnika Periča in Venca Zaševa, se niso več pobrali. Zmanjkalo je energije in značilnega agresivnega pokrivanja nasprotnikovih igralcev, ki so z lahkoto prihajali do priložnosti. Končni izid tekme je v 29. minuti postavil Jan Žnidarič. Ljutomerčani so v zadnjih minutah poskušali z igro z vratarjem v polju, a si niso priigrali resnejše priložnosti za zadetek.

Vir in Foto: KMN Meteorplast

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 15:03 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.