https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Alpsko mleko s tem datumom veljavnosti je lahko skisano

23.12.2021 ob 9:20  

Iz Ljubljanskih mlekarn obveščajo, da izvajajo odpoklic s trga za polnomastno Alpsko mleko v litrskem pakiranju, saj je to lahko skisano.

Odpoklicano je Alpsko mleko s 3,5 odstotka mlečne maščobe v litrskem pakiranju z rokoma uporabnosti 19. 03. 2022 L6 ali 20. 03. 2022 L6.

Odpoklic se nanaša izključno na zgoraj navedena roka uporabnosti, ki jima sledi oznaka L6. Na trgu so tudi izdelki z enakim rokom uporabnosti, ki pa jim sledi oznaka L5. Slednji niso predmet odpoklica.

Prav tako ni predmet odpoklica nobeno drugo Alpsko mleko v kakršnikoli drugi različici ali pakiranju.

Razlog za odpoklic je kvar: mleko z omenjenima rokoma uporabnosti in oznako L6 je lahko skisano. Potrošnik bo to opazil zaradi neznačilnega vonja ali okusa izdelka. Takšnega izdelka naj potrošniki ne uživajo. Lahko ga vrnejo na prodajno mesto in zahtevajo vračilo kupnine.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.12.2021 ob 13:28 kilonja gost

      Vi ( pomurec) bi tudi lahko DEBELEGA odpoklicali, glede na to da ima že leta skisane možgane .

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.