https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Ante Šimundža tudi uradno novi trener Ludogorca

3.1.2022  

Ante Šimundža, nekdanji trener NŠ Mura, je novi trener Ludogorca, so sporočili iz bolgarskega kluba.

Kot so zapisali je Šimundža povabilo na prevzem desetkratnega prvaka Bolgarije prejel, ker je s svojim delom pri Mariboru in Muri pustil odlične vtise.

Šimundži se bo v Bolgariji kot pomočnik pridružil Damjan Ošlaj, za kondicijski trening pa bo odgovoren Hrvat Luka Bašič, so še zapisali pri Ludogorcu in dodali, da bo trojica medijem predstavljena na novinarski konferenci 9. januarja.

Neuradni debi Šimundže na čelu Ludogorca pa bo na taboru v Turčiji, kjer bodo odigrali pripravljalne tekme s poljsko Jagiellonio, nemškim Wolfsbergerjem, poljsko Vislo Plockom, ukrajinskim Dinamom Kijevom in gruzijskim Dinamom Tbilisi.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.01.2022 ob 11:58 AJAJAJAJAJ gost

      En kovček moraš imeti Šime vedno pripravljen, ker julija ne boš dočakal v Ludogorcu, kakor tudi tvoja ekipa. Še pred redno vročino boste doma.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.01.2022 ob 13:11 Prekmurec gost

        Ti debil in tvoja fausija, vidi se da nimas blage veze kako stvari potekajo v nogometu

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.