https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Začetek priprav naslednji teden, znani nasprotniki na prijateljskih tekmah

Beltinci, 4.1.2022  

Nogometaši Beltincev Klima Tratnjek bodo v zimskem pripravljalnem obdobju odigrali predvidoma sedem prijateljskih tekem. S pripravami na spomladanski del sezone 2021/22 bodo pričeli v začetku naslednjega tedna, so sporočili iz beltinskega kluba.

Člansko ekipo čakajo skoraj dvomesečne priprave, ki jih bo glavni trener Damjan Gajser s svojimi sodelavci in igralci opravil večinoma v domačem okolju, odpravili pa se bodo tudi na tri gostovanja.

Prvi trening je na sporedu v ponedeljek, 10. januarja 2022, po nekaj opravljenih treningih pa bodo Beltinčani začeli tudi z igranjem pripravljalnih tekem. Zaenkrat jih je načrtovanih sedem.

Seznam prijateljskih tekem:

Beltinci - Čakovec (Hrv), 22. 1. 2022

Beltinci - ZTE (Mad), 26. 1. 2022

Beltinci - St. Anna (Avs), 2. 2. 2022

Rudar Velenje - Beltinci, 5. 2. 2022

Nafta 1903 - Beltinci, 12. 2. 2022

Kalsdorf (Avs) - Beltinci, 19. 2. 2022

Beltinci - Slovenska Bistrica, 26. 2. 2022

V preteklih dneh je prišlo v ekipi Beltincev do nekaj sprememb kar se tiče igralskega kadra. Klub so zapustili Kudumija, Balažic in Klobasa, v prihodnjih dneh pa bodo predstavili tudi nekatere nove obraze.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.