https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Reprezentančni vratar si nadeva ljutomerski dres

7.1.2022  

Prleška ekipa bo vstopila v zaključne boje na državnem prvenstvu in pokalu okrepljena. Med vratnici ljutomerske ekipe bo stopil reprezentančni vratar Tjaž Lovrenčič iz Benedikta. 

Slovenska članska futsal reprezentanca zbrala v začetku prihodnjega tedna na pripravah za letošnje evropsko prvenstvo na Nizozemskem, kjer bo prvo tekmo odigrala 20. januarja 2022 proti Kazahstanu. Tako se bo prvenstvo v 1. slovenski futsal ligi nadaljevalo 11. februarja 2002, ko bo na sporedu 14. krog. Teden dni prej, 4. februarja 2022, bodo odigrane prve tekme četrtfinala pokalnega tekmovanja. Ljutomerska ekipa Meteorplast ŠIC bar, ki ima po enajstih odigranih krogih 13 točk in zaseda šesto mesto, bo v 14. krogu gostila ptujsko Hišo daril, v četrtfinalu pokalnega tekmovanja pa jo čakata dva dvoboja z Litijani.

Okrepitev ekipe

Igralci pod vodstvom trenerja Tomislava Novaka so po premoru med božično-novoletnimi prazniki v tem tednu pričeli s pripravami na nadaljevanje sezone. Prleška ekipa bo vstopila v zaključne boje v državnem prvenstvu in pokalu okrepljena. Med vratnici ljutomerske ekipe bo stopil reprezentančni vratar Tjaž Lovrenčič iz Benedikta, ki se po nekajletnem igranju v Italiji za kluba U. S. Saints Pagnano in Benevento ponovno vrača na slovensko futsal sceno, so sporočili iz kluba.

Lovrenčič, ki bo 17. januarja dopolnil 26 let, je doslej v 1. slovenski futsal ligi zbral 94 nastopov v dresih Benedikta in Maribora, 19 krat je oblekel dres reprezentance do 21 let, od leta 2017 pa je del slovenske članske futsal reprezentance, katere dres si je nadel 33 krat.

Težave s poškodbami vratarjev

Meteorplast ŠIC bar je imel v dosedanjem delu sezone veliko težav s poškodbami vratarjev, saj sta že pred sezono odpadla Jakob Žuman in Jan Vajs, med sezono pa sta večkrat, zaradi poškodb, manjkala Miha Prijol in Toni Kovše. Tako je med vratnici moral stopiti tudi Andrej Fajfar, ki je v klubu zadolžen za pripravo vratarjev.

Ekipa še nepopolna

Lovrenčič se bo po uvodnih treningih z novo ekipo pridružil reprezentančnim kolegom in se bo v Ljutomer vrnil konec januarja. V teh dneh na treningih ljutomerske ekipe manjkajo Aljaž Goznik, Tilen Rajter, Alen Ruis in Rok Šnofl, ki so z reprezentanco U19 na turnirju v Poreču na Hrvaškem in se bodo klubskim treningom priključili v prihodnjem tednu. Zaradi težav s poškodbo bo nekaj tednov odsoten Žiga Tkalčič, so še zapisali.

Foto: Meteorplast ŠIC bar

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:32 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.