https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: ŠIC Bar Ljutomer slavil na 12. Memorialu Franca Škrinjarja

Ljutomer, 11.1.2022  

To soboto je v ljutomerski dvorani ŠIC potekal tradicionalni 12. mednarodni turnir v malem nogometu v spomin na Franca Škrinjarja. Letos je nastopilo 24 ekip iz Hrvaške in Slovenije. 


Prvo mesto je osvojila ekipa ŠIC Bar Ljutomer, ki je v finalu z golom Tadeja Žagarja Kneza z 1:0 premagala Juventus iz Hrastnika. Na tekmi za tretje mesto sta se pomerili ekipi Studio Sanaya iz Lenarta in Zvezda Ljutomer. Redni del tekme se je končal z 0:0. Sledili so kazenski streli po katerih so z 2:0 slavili nogometaši iz Lenarta.

Najboljši strelec turnirja je bil Alen Ploj (Studio Sanaya) ki je dosegel šest zadetkov. Za najboljšega igralca turnirja je bil proglašen Tadej Žagar Knez, za najboljšega vratarja pa Miha Prijol, oba iz ŠIC Bar Ljutomer, ki na celotnem turnirju ni dobil niti enega zadetka.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.01.2022 ob 7:47 Zavarovalniske goljufije gost

      Zavarujte si le najpomembnejse ali tisto kar je nujno potrebno in se to cim manj.....CUSTVA STRAN!!!...... Denar, ki ga namenite za zavarovanja ga raje dajte na stran ali kupite delnice Krke, Luke Koper in podobno..... Ce se vam kaj zgodi pa prodajte delnice.... Bistveno lazje, kot vam zavarovalnica placa odskodnino....... Se posebej ne sklepajte varcevanja ali nalozbene police pri zavarovalnicah, ker boste na koncu razocarani.......... Se posebej se izogibajte zavarovalnici Wiener Stadtische, ker bodo iskali dlako v jajcu ali celo na ponarejenih listinah upravicevali neizplacilo odskodnine..... Lp, nekdanji zastopnik

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 16:44 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.