https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V Avstriji maske FFP2 zdaj tudi na prostem

11.01.2022 ob 14:00  

V Avstriji so včeraj potrdili 11.516 novih okužb. Največji porast beležijo na Dunaju, kjer so s skoraj 3500 novimi primeri postavili dosedanji rekord.


Pri severnih sosedih je število novih okužb visoko, k temu je prispevalo ponovno odprtje šol in testiranje učencev. Sedemdnevna incidenca se je zvišala s 687,3 na 754,7 primerov na 100.000 prebivalcev. Tudi število aktivnih primerov v državi se je občutno povečalo in to za več kot 7500 na 84.626.

V Avstriji je bilo doslej polno cepljenih slabih 71 odstotkov prebivalstva, poživitveni odmerek je prijelo 43,5 odstotka ljudi. 

Novi zajezitveni ukrepi

Danes so začela veljati strožja pravila za zajezitev pandemije. "Med drugim je do najmanj 20. januarja tudi na prostem obvezna uporaba zaščitnih mask tipa FFP2, če ni mogoče vzdrževati medsebojne razdalje vsaj dveh metrov. Izjema so osebe iz istega gospodinjstva in tesni sorodniki ter situacije, v katerih se minimalna razdalja krši le za krajši čas, npr. pri srečanju z nekom med hojo po pločniku.

Obenem so pristojni organi občutno poostrili nadzor nad spoštovanjem pravila PC v trgovinah. Za obisk trgovin, ki ne prodajajo nujnih življenjskih potrebščin, kot sta hrana in kozmetika, morajo imeti Avstrijci sicer že nekaj časa potrdilo o cepljenju proti covidu-19 ali o tem, da so ga preboleli, testiranje ne zadostuje več," poroča STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.01.2022 ob 14:59 gost

      Avstrija postavlja pogoje kere sami kršijo najbolje. Ite malo po Avstriji niti navadne ne nosijo niti nihče nič ne vpraša to vse je samo za javnost.

      22 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.01.2022 ob 15:04 gost

        Novinarji, ki vsakodnevno pisarijo o koroni in o življenju v posameznih državah, živijo v nekem svojem svetu. So pa dobro plačani za laži in za strašenje ljudi.

        20 9 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.01.2022 ob 16:33 Karel K. gost

      V avstriji živijo razumni ljudje in spoštujejo ukrepe. Do zdaj jim ni bilo treba nositi mask in jih niso, od zdaj naprej jih bodo nosili. V Sloveniji je enkrat toliko uradno okuženih kot v Avstriji, gledano včerajšnji dan pa se še najdejo posamezniki kateri se norčujejo iz te bolezni in zasmehujejo ukrepe za zajezitev. Umsko uravnovešeni državljani jim več ne bodo nasedli in bodo upoštevali ukrepe, se bodo cepili in bodo nosili maske. Ti umski hinavski cepc pa naj živijo v svojem svetu.i

      15 31 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.01.2022 ob 17:12 gost

        Ti že dolgo, dolgo živiš v svojem svetu, v temi in neznanju. V vse, kar vidiš in prebereš v medijih, verjameš. Pa pojdi vsaj enkra par kilometrov prek na Madžarsko, da bš videl kako živijo RAZUMNI LJUDJE.

        29 9 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.01.2022 ob 19:40 Karel K. gost

      Zagotovo ga tudi ostali že dolgo časa spremljate tega 72 letnega, nekoč je zapisal, da ima 160 kg teže in je 203 cm visok, in ugotavljate, da je kot lajnar, vsebina njegovih komentarjev so ves ta čas isti. On nikoli ne odgovori tistemu, ki mu poda konkreten odgovor na njegove nesmisle ampak vedno le svoje zatrjuje. Če mu podaš resnične podatke, potem molči. Vedno zganja to Madžarsko, ne vem ali tam živi v svoji domovini torej ali pa je obseden z madžarsko. Morda mu škoduje to, da je kot sam pravi prebolel Covid pred cca dvema letoma. Tisti kateri ga poznate zagotovo poznate njegove telesne in umske koordinate in karakteristike.

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.01.2022 ob 21:32 gost

        Ti se vsako leto 4x cepi in do smrti nosi masko na gobcu, nas, pametnejše, pa pusti na miru. Ne sili nas v cepljenje, ker imamo po Ustavi, zakonih, evropskih konvencijah vso pravico, da o cepljenju sami odločamo. Če si pa v glavi prikrajšan, ti pa nisem jaz kriv.

        12 11 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.01.2022 ob 21:32 gost

      hvalabogu ...smrdlivci

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.01.2022 ob 22:27 hahahah :D vsem norcem opevana jodlarija :D evo vam fašistični državo :D gost

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.01.2022 ob 23:04 gost

      21:32 če pa se okužiš in boš potreboval zdravljenje pa bodi tako pameten kot si zdaj: ZDRAVLJENJE PLAČAJ SAM IZ VOJEGA ŽEPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nihče te ne sili v cepljenje. Ti pa boš bremenil državni proračun.Bomo videli kdo je v glavi prikrajšan ,še v žepu boš imel minus ne samo v glavi. Te pa ne jamraj da NISI bil dobro informiran. Naj te virus čim prej najde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En te je že v glavi obiskal.

      9 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2022 ob 8:41 gost

        V svojem komentarju si pokazal vso svojo primitivnost, neznanje, sovraštvo do drugače mislečih. V Ustavi in v zakonih piše, da imamo do zdravstvene oskrbe pravico vsi državljani Slovenije ( tudi ostali prebivalci imajo to pravico ) in tega en primitiven, sovražen, škodoželjen desničar pač ne more spremeniti. 42 let sem plačeval velike prispevke v zdravstveno blagajno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje plačujem še danes. In potem se najde en zarukan desničar, ki bi mi vzel pravico do zdravljenja. V gnoj se zakoplji primitivec. Če bi imel kaj pameti, pa je nimaš, bi vedel, da za korono zbolevajo tudi cepljeni, tudi umirajo, in, da vsak, ki zboli za korono, ne potrebuje zdravniške pomoči in bolnišnične oskrbe. Sam sem brez težav in brez zdravniške pomoči v zimi 2020 prebolel to vašo " smrtonosno " korono, pa sem star 72 let. Tudi ti s cepljenjem obremenjuješ državni proračun, pa nimam nič proti temu. Vsak se naj sam odloči, če se bo cepil ali ne dokler živimo v demokraciji. Če bo pa kdaj to cepljenje obvezno ( prisilno je že dolgo!!!!!!! ) bom vedel, da živim v fašizmu. Pazi na sebe in svoje domače, ker KARMA JE PRASICA.

        12 7 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.01.2022 ob 9:28 zelnič gost

      nobena novica to ni, saj je že od nekdaj tak tam. raje imejte prazne strani, kot da se ponavljate kot papiga.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.02.2022 ob 15:31 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.