https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Ljutomerčane okrepil tudi Vindiš

13.1.2022  

Ljutomerčane je okrepil tudi Marcel Vindiš.


Meteorplast ŠIC bar iz Ljutomera, ki nastopa v 1. slovenski futsal ligi, bo okrepljen vstopil v nadaljevanje sezone. Po reprezentančnem vratarju Tjažu Lovrenčiču, ki je prejšnji teden pristopil k prleškemu klubu iz italijanskega kluba Benevento, se iz sosednje Italije v Ljutomer ponovno seli tudi 30-letni Marcel Vindiš.

Slednji je v prejšnji sezoni nosil dres Tomaža ŠIC bara, ki je domače tekme igral v Ljutomeru, a v tej sezoni več ni vključen v tekmovalni sistem. Po polletni avanturi v italijanskem klubu Pordenone bo ta izkušeni igralec do konca sezone igral za Meteorplast ŠIC bar. Vindiš je v dresih Maribora, Benedikta in Tomaža v prvoligaški futsal konkurenci zbral 38 nastopov in dosegel 23 zadetkov.

Foto: Meteorplast ŠIC 

Meteorplast ŠIC bar je trenutno na šestem mestu 1. slovenske futsal lige (13 točk), do konca rednega dela prvenstva pa ga čaka še pet tekem. Prva bo na sporedu 11. februarja proti ptujski Hiši daril v Ljutomeru. Pred (4. februar) in po (18. februar) tekmi s Ptujčani bodo Ljutomerčani odigrali še četrtfinalna dvoboja pokalnega tekmovanja proti Litijanom, so sporočili iz ljutomerskega kluba.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.