https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Ljutomerski najmlajši futsalerji najboljši na vzhodu

22.1.2022  

Klub malega nogometa (KMN) Meteorplast iz Ljutomera, ki v sezoni 2021/2022 v vseh tekmovanjih nosi ime Meteorplast ŠIC bar, je eden redkih klubov, ki ima v sklopu državnih prvenstev pod okriljem Nogometne zveze Slovenije poleg članske ekipe še vse štiri mlajše selekcije (U13, U15, U17, U19).

Tako kot že v preteklih sezonah strokovno usposobljeni trenerji v mlajših selekcijah KMN Meteorplast skrbijo za razvoj mladega roda futsalerjev, ki dosegajo zavidljive rezultate.

Z rednim delom državnega prvenstva je minulo soboto končala selekcija U13, ki jo vodita trener Gregor Frumen in njegov pomočnik Mario Hošpel. V vzhodni skupini je bilo odigranih deset turnirjev, Meteorplast ŠIC bar pa je v konkurenci sedmih ekip dobil vseh 12 dvobojev in tako zbral maksimalnih 36 točk. Ljutomerska ekipa je dosegla kar 96, prejela pa vsega sedem zadetkov.

Na doslej odigranih dvobojih je dres Meteorplasta ŠIC bara nosilo petnajst igralcev: Daniel Pivljakovič, Julian Šalamun, Jan Švab (vratarji), Nal Zver (kapetan), Nino Križanič, David Makoter, Valentin Vukovič Kosi, Mai Stojko, Domen Antolin, Oliver Virag, Dino Semenič, Luka Kreslin, Matjaž Maučec, Jakob Senčar in Miha Šarkezi.

Najboljši strelec ekipe je Nino Križanič, ki je dosegel kar 27 zadetkov, sledijo pa Nal Zver (13), David Makoter (11), Valentin Vukovič Kosi (10), Mai Stojko (9), Domen Antolin (8), Oliver Virag (6), Dino Semenič (6), Luka Kreslin (2), Matjaž Maučec (2), Jakob Senčar (1) in Miha Šarkezi (1).

Državno prvenstvo v futsalu za selekcijo U13 se bo nadaljevalo v začetku februarja, ko se bodo ekipe z vzhoda pomerile z ekipami z zahoda.

Foto: KMN Meteorplast

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.01.2022 ob 13:58 Uio gost

      Dvoranski nogomet.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.01.2022 ob 18:21 Kožica gost

      Bravo Sirček👏, zagotovo igralec turnirja, osvojil je srca mnogih!

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 16:43 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.