https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

NAGRADNA IGRA: S Pomurec.com brezplačno na kulturne dogodke

28.11.2021 ob 7:00  

V sklopu projekta Pomurske novice, ki ga sofinancira Ministrstvo za kulturo, podarjamo brezplačne vstopnice za kulturne dogodke, z namenom, da vzpodbudimo obiskovanje le-teh dogodkov.


Na voljo so vstopnice za murskosoboško Galerijo, in sicer pet vstopnic, za Pomurski muzej, pet vstopnic, ter Gledališče Park, dvakrat po tri vstopnice.

NAGRADNA IGRA

Brezplačne vstopnice za kulturne dogodke podarjamo v sodelovenju z organizatorji. Sodelujete lahko preko elektronske pošte.

 

Nagradno vprašanje:

3. december je rojstni dan največjega slovenskega pesnika. Kdo je ta pesnik?

 

Odgovore na nagradno vprašanje pošljite na urednistvo@pomurec.com, zraven pa pripišite še vaše podatke (ime, priimek, naslov).

Nagradna igra traja do jutri, do 16. ure. Nagrajenci bodo o prejemu nagrade obveščeni na elektronski naslov.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:52 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.