https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na petem FRiSK-u podelitev nagrade za najboljše diplomsko delo s področja IKT

Murska Sobota, 11.10.2011 ob 9:14  

V Murski Soboti bo 27. in 28. oktobra že peto leto zapored potekal Festival računalništva in sodobnih komunikacij - FRiSK. Tema prvega dne bodo mobilne tehnologije, drugi dan pa bo govora o odgovornosti na spletu.

Letos bodo organizatorji na festivalu tudi prvič skupaj s podjetjm Hakl IT, Pomursko Akademsko Znanstveno Unijo (PAZU) in Klubom prekmurskih študentov (KPŠ) podelili denarno nagrado za najboljše diplomsko delo s področja računalništva, informatike in sodobnih komunikacijskih tehnologij. Študentu ali študentki najboljše diplome bo poleg denarne nagrade v vrednosti 500 evrov pripadla tudi kratka predstavitev na otvoritvi festivala in morebiti tudi možnost realizacije ideje diplomske naloge pri podjetju Hakl IT.

Razpis je že odprt in bo trajal do četrtka, 20. oktobra, do 20. ure. Na razpis se lahko prijavijo študenti s stalnim prebivališčem v Pomurju, ki so diplomirali v letu 2009, 2010 ali 2011. Več o razpisu si lahko ogledate TUKAJ. Diplomske naloge bo ocenjevala tričlanska strokovna komisija v sestavi doc. dr. Renato Lukač, dr. Matej Gomboši in Boris Hakl.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.