https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Seznam knjig za mladostnike

04.12.2021 ob 13:00  

Dolgi decembrski večeri so kot nalašč, da ob toplem čaju, preberete knjigo. Za mladostnike imamo tri predloge za branje.

Gremo mi v tri krasne - roman, za mladino (nad 14 let)

Konc Lorenzutti, Nataša

Odlomek iz knjige

"Pogrešam igranje s prijatelji, kajti sam igram le, kadar odlagam učenje, kadar sem skregan z mamo ali jezen na Miloša, kadar me nekaj skrbi. Sam se ne zberem tako kot v igri s prijatelji, ne sprašujem se o nasprotnikih, ne načrtujem nakupov, za potek in izid mi je vseeno, hočem samo, da mi teče čas in da ne mislim na zoprne stvari. Vsaj v igranju sem car, če sem že vse drugo zamočil..."

Eden od nas laže - roman, za mladino (nad 14 let)

McManus, Karen M.

Odlomek iz knjige

"Nekdo nas je namočil!" Simon se je s komolci na mizi nagnil naprej. Bilo je, kot bi bil na vzmeti in bo zdaj, zdaj skočil na sveže govorice. S pogledom je prebadal našo četverico, ki se je zbrala na sredini praznega razreda, potem pa se mu je pogled ustavil na Natu. "Zakaj bi kdo hotel po pouku zadržati skupino dijakov, ki niso bili še nikoli kaznovani? Zdi se mi, da bi lahko to za zabavo naredil nekdo, ki je nenehno tukaj,"

Pisma tebi

Kovač, Nika

Odlomek iz knjige

"Vendar verjamem, da je pomembno, da se ne pretvarjamo. Da spregovorimo o svojih šibkostih, da razbijamo iluzije popolnosti. Pokažemo, da nismo zloščena in idealizirana podoba, temveč urejen kaos dvomov, skrbi in tudi veselja. Da drug drugega sprejemamo in ustvarjamo skupnost povezanih ljudi."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 15:34 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.