https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura predstavila novega vratarja, Kous podaljšal pogodbo

30.1.2022  

NŠ Mura je danes predstavila novega vratarja.

 

Vratar Marin Ljubić

Marin Ljubić je hrvaški vratar, ki je lani februarja iz splitskega Hajduka prestopil v Istanbulspor. Do konca te sezone bo posojen Muri, čarno-bejli pa imajo nato možnost odkupa njegove pogodbe, sporočajo iz NŠ Mura.

»Poškodba Matka Obradovića nas je prisilila v to, da smo bili primorani poiskati novo rešitev med vratnicama. Marin je vratar, ki je že pokazal svoje kvalitete, a je še naprej željan dokazovanja. Verjamemo, da smo v njem našli dobro rešitev,« je za NŠ Mura povedal Denis Rajbar.

Foto: NŠ Mura

Žiga Kous je danes podaljšal pogodbo z NŠ Mura do 31. maja 2025. Prejšnja pogodba bi se Kousu iztekla konec tega leta.

Kous je za Muro doslej zbral že 223 nastopov in je na klubski lestvici na četrtem mestu, več nastopov so zbrali le Adamo Baranja, Matic Maruško in Franc Cifer.

»Zelo vesel sem, da so se v klubu odločili, da mi ponudijo dolgoročno pogodbo. Z veseljem sem jo sprejel in verjamem, da bom povrnil zaupanje kluba. Res je, da so obstajale tudi ponudbe iz tujine, ampak na koncu sem se odločil, da ostanem v klubu, ki mi je kot nogometašu omogočil vse in kjer sem pomagal spisati največje uspehe v zgodovini. Verjamem, da lahko te uspehe tudi ponovimo,« je za NŠ Mura povedal Žiga Kous.

»Žiga je zelo pomemben člen Mure in je z nami že od druge lige. Je eden tistih, ki je tudi vodja zdajšnje Mure. Veseli me, da se je navkljub ponudbam iz tujine odločil, da ostane pri čarno-bejlih. Žiga je podpisal novo, dolg« je za spletno stran kluba dejal Denis Rajbar.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.01.2022 ob 21:20 gost

      Kous, zelo dobro ! Za golmana pa bomo še videli, upam da ni poškodovan kot skoraj vsi, ki so prišli k Muri.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.01.2022 ob 21:48 Nšmura gost

      Mura je dobila že šestoga golmana: - Obradović - Zalokar - Erjavec - Gyegyek - Šumenjak - Ljubić

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.01.2022 ob 0:07 gost

      KOS,če ravno maš kapetanski trak pa se nedelaj frajerja,kjer si vedno na igrišču med najslabšimi pa ne pošikaj svoje igralce,če naredijo prekršek za karton to pa nisi videl,da je Maruško naredil prekršek za penal vidva z Maruškon bi mogla biti v penziji,kjer na igriščo naredita več škode kod koristi

      2 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.01.2022 ob 4:28 Marjan R gost

      Pa ka kipujejo golmana, vejpa majo Jakeca tam, pa te še pride stari v klub, evo, pa de kampanja dale, vejpa jakec je ja profesionalec

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.01.2022 ob 6:51 gost gost

      GE STE BILIJ DA JE RADUHA BIL FRAJ PA ŠE DOMAČIN SAMO BETEŽNE JUZNJAKE KUPUJETE KA JE DOBRO VAN VUJDE TO JE POLITIKA AJDI TOGA GOLMANA NITI TURKI NEŠČEJO VEČ

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.01.2022 ob 8:34 gost

      Dokejč je nej Šimundža vdaro po mize in pripelo Obradoviča sta Rajbar in Kuzmič imela z golmani burlesko. Od Matoševića do svetoga boga sta pripelala za golmane, šteri so bili nej g od golmana.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.01.2022 ob 8:40 gost

      Kous v Domžalaj in Celju je bil polom. Zato ne blebetajte o ponudbah iz tujine. Šimundža je uz tebej iztisno več od maksimuma.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.01.2022 ob 9:35 Laž gost

      G.Kuzmič,g.Rajbar,in druščina,ki vodite ta klub,kje pa so naši domači mladi,da vozite stalno neke slabe igralce,v vsakem intervjuju pa ponavljate kako se dobro dela z mladimi,in da se računa na te domače mlade,nevidim nobenega doma vzgojnega v prvi postavi pod vašim vodstvom,verjetno se gre samo za vadnine,ali pa nesposobnost.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.01.2022 ob 11:26 gost

      Naši domači mladi igralci niso sposobni še za prvo ligo km morajo nabirati v drugi ligi ali pa še nižje stariši jih forsirate v prvo ligo,da bi van služili masen denar,niso talenti,nakatere še veter odnese iz igrišča pa se zavedajte,da se igralci ne dalijo na domače in tuje igralci se delijo na dobre in slbe

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      31.01.2022 ob 13:11 gost

      Se NE stabo strinjam da so domači slabi,kot ti praviš,potem si pa poglej zadnjih 6,let,kaj govorijo vodilni Mure,da delajo dobro z mladimi,in da na mlade računa klub,domače.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      31.01.2022 ob 14:38 AJAJAJAJAJ gost

      Jaka kvaliteta golmana, če niti v drugi turški ligi ni branil. HAHAHAHAHAHAHAHAHA, vaški klub, MURA.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      31.01.2022 ob 21:53 gost

      Tudi ti si vaški norček ,pa nič zato.Najbrž si ponosen na to.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      01.02.2022 ob 13:51 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      01.02.2022 ob 16:07 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.