https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

FOTO: Radenska Creativ doživela nov poraz

31.1.2022  

To soboto je v ljutomerski dvorani ŠIC potekala tekma 12. Kroga 4. Slovenske košarkarske lige med domačo ekipo Radenska Creativ Sobota in gosti iz Komende. Izenačeno tekmo so po napeti končnici dobili gostje. Tekma Creativa je tokrat potekala v Ljutomeru, saj kar nekaj nosilcev iger prihaja iz ljutomerskega kluba. Na tribunah se je zbralo tudi lepo število navijačev.


Radenska Creativ Sobota 66:68 Komenda
(15:24, 21:15, 20:14, 10:15)

Tekmo so bolje odprli gostje, ki so na hitro povedli in si priigrali 15 točk naskoka. Domači so se po minuti odmora zbrali in počasi začeli loviti priključek in do polčasa zaostanek zmanjšali na tri točke – 36:39.

Tudi v drugem polčasu so domačini nadaljevali dobro igro in goste tudi prehiteli. Na sredini zadnje četrtine je Creativ povedel za 7 točk a so gostje s svojimi izkušnjami to prednost izničili, ter povedli za dve točki. Domači so imeli napad za zmago, ki pa so igralci Komende uspešno zaustavili in se veselili 4 zmage v letošnji sezoni. Creativ, ki letos igra z mladimi domačimi igralci, še naprej ostaja brez zmage, je pa iz tekme v tekmo viden napredek v igri.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.