https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vremenoslovci zaradi močnega vetra izdali oranžno opozorilo

06.02.2022 ob 11:30  

Popoldne bo zmerno do pretežno oblačno. Krepil se bo jugozahodnik. 

"Popoldne bo zmerno do pretežno oblačno. Krepil se bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 12 °C.

Zvečer in ponoči se bodo padavine pojavljale predvsem v zahodni polovici države, drugod bo še suho. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. Jutranje temperature bodo od -1 do 6, ob morju okoli 8 °C,je zapisano na spletnih straneh Agencije Republike Slovenije za okolje.

 

Opozorilo

"Danes zvečer in v noči na ponedeljek bo jugozahodni veter predvsem ponekod na Štajerskem in v Prekmurju v sunkih lahko presegel hitrost 70 km/h.

V ponedeljek čez dan bo severni do severozahodni veter predvsem v severni in severovzhodni Sloveniji v sunkih presegel hitrost 70 km/h," opozarja Arso.

 Vir: ARSO

Pihal bo okrepljen veter

Jutri bo sprva oblačno, zjutraj in dopoldne bo prehodno rahlo deževalo. Meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 900 m. Čez dan se bo od severozahoda razjasnilo. Pihal bo okrepljen severni do severozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 9 °C.

V torek in sredo bo pretežno jasno.

Biovreme

V nedeljo popoldne se bo vremenska obremenitev krepila. V ponedeljek bo vremenski vpliv zmerno obremenilen, pojavljala se bo nerazpoloženost, zmanjšana delovna storilnost in težave z zbranostjo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.02.2022 ob 18:00 sobočanec gost

      Vremenoslovci zaradi močnega vetra izdali oranžno opozorilo, ne izdati RDEČEGA , bodo mislili, da prihajajo komunisti !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.