https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Mešana ekipa v smučarskih skokih do olimpijskega zlata

7.2.2022  

Slovenski skakalci so na tekmi mešanih ekip na olimpijskih igrah osvojili zlato kolajno.

Presenetljivo so drugo mesto osvojili Rusi, bron pa senzacionalno Kanadčani. 

V ekipi so bili olimpijska prvakinja Urša Bogataj, bronasta Nika Križnar, četrti Peter Prevc in deveti Timi Zajc, ki so bili danes v vodstvu že po prvi seriji tekme mešanih ekip v Pekingu.

 

Nika Križnar je v prvi seriji skočila 101 meter, Zajc 97,5 metra, Bogatajeva 106 metrov in Peter Prevc 101,5 metra. V drugi seriji so Slovenci skočili 99,5 100, 100 in 101,5 metrov.

* Foto: izrez zaslona

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.02.2022 ob 15:21 Joze Cinc gost

      Svaka cast Zajc, tau si se v Pertoci navco!

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.02.2022 ob 15:31 gost

      Res kapo dol in hvala za veselje vsem Slovencem in ponos. Res ste promotori Slovenije v najlepši luči. Janez Janša in cela vlada si naj vzame vzgled po športnikih.

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.02.2022 ob 21:48 kilonja gost

        HAHAHA promotorji pravi res, mešani skoki zanimajo ravno toliko ljudi na Svetu koliko je še živih dinozavrov . Kje vi vse ne vidite uspehe, šport s katerim se ukvarja 8 reprezentanc, o moj bog . Kot kolega ki je bil na državnem prvenstvu 5 - ti v judu, v kategoriji na državnem prvenstvu jih je pa bilo 6 :) .

        0 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.02.2022 ob 17:45 gost

      Neki desni skrajneži in buziji keri nimajo pojma v kerem obdobju živijo bi radi da ta uspešna dekleta doma sedijo in rojevajo. Kako lahko tako boln človek hodi okoli in se upa oglašati na nekem portalu. Kramp in lopato v roke in si skopaj grob.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.