https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Čontala: »V Ljubljano po pozitiven rezultat«

Murska Sobota, 7.2.2022  

V sredo, 9. februarja 2022, ob 17:30, bodo Muraši v 17. krogu Prve lige Telemach gostovali v Ljubljani pri Olimpiji. Pred spomladanskim delom sezone je svoje misli strnil trener Damir Čontala.

Muraši so na zadnji pripravljalni tekmi premagali Sturm Graz. »Zmaga je bila z vidika samozavesti izjemno pomembna, kljub temu, da ta tekma še ne prinaša točk in ni ključnega pomena z vidika rezultata, ampak bolj zahtev, ki si jih želimo. Vsekakor je pomagala fantom, da še bolj verjamejo v to, kar delamo,« pove Čontala in doda, da so bile na tej tekmi stvari vedno bližje temu, kar si želijo, možnosti za napredek pa so vedno in vedno bodo. »Ne zaustavljamo se pri tem, želimo vedno več, želimo biti vedno boljši, tega se tudi fantje zavedajo in ne sme nas ta tekma zanesti, saj je to le pripravljalna tekma. Je pa to dobro vodilo, da so smernice v redu in da na tem nadgrajujemo,« poudari.

Tekma z Olimpijo

V sredo čaka Muraše tekma z Olimpijo, ki je po navedbah glavnega trenerja precej negotova. »Olimpija se je precej spremenila. Veliko je sprememb v igralskem kadru, tudi pri nas so spremembe predvsem v strokovnem štabu in nekaj tudi v igralskem kadru, tako da smo obe ekipi neke neznanke v tem trenutku. Vsekakor pa ima Olimpija kakovost kot vedno, igra pred svojimi navijači, ampak mi gremo v Ljubljano po pozitiven rezultat,« pove Čontala in doda, da od svojih zahtev ne bodo odstopali. »Želimo biti agresivni in dominantni, je pa veliko odvisno od nasprotnika in tega, koliko nam bo dovolil, koliko nas bo prisilil v to, da se bomo branili. Vsekakor je želja, da imamo vedno čim večjo kontrolo na tekmi."

Murini novinci

Vsi novinci so se dodobra spoznali z ekipo in načinom dela. »Iz dneva v dan so boljši in vsi bodo pomemben člen v spomladanskem delu prvenstva,« pove.

Zdravniški karton

Po besedah glavnega Murinega stratega so fantje zdravi. »Ekipa bo praktično v celoti na razpolago, razen vratarja Matka Obradovića, ki še ni v stanju, da bi lahko normalno treniral in seveda posledično igral. Vrača se Žiga Škoflek, ki že trenira z ekipo, vendar prvi dve tekmi ne bo v kadru,« zaključi.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.02.2022 ob 18:27 SOBOČANEC gost

      v ljubljani boste dobili mrzli tuš, na pomoč pozovite dečke iz pušće

      12 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.02.2022 ob 18:37 gost gost

      Ti prvi si gvušno nej sobočanec, ka pišeš takše bedastoče. Če pa slučajno malo si, te je pa lejko sran v dna duše, če jo maš. Čontala, samo tak naprej, zavupamo ti! Domači človek je domači človek. Mura de samo še prosperirala.

      12 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.02.2022 ob 18:51 gost

      Tej ozgoraj je nej Sobočanec ka takšne norije pijše idejo po ugoden rezultat kak že ide 3 4 Mura 3 4 Mura 3 4 Mura samo naša Mura iz Murske

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.02.2022 ob 19:06 gost gost

      Gvušno si se v Soboto privleko iz kakše vukojebine, te si rejsan nej sobočanec, pa nikdar neboš. Mura- samo tak dale. Takše, kak si tij, pa ne nucamo - odjebi.

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.02.2022 ob 19:54 AJAJAJAJAJAJ gost

      Čonta tij si še večje bedak kak Šimeni. Vupan ka do v srejdo v vašon gole vsaj trij štiri komade. Najlepše pa neodločeno, super za vijolice.

      4 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.02.2022 ob 20:38 bekslin gost

      V četrtek zamenjava trenerov na cesti v Rakičani. Gajzer v Soboto, Čunta k markečin v Beltince.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.02.2022 ob 20:38 bekslin gost

      V četrtek zamenjava trenerov na cesti v Rakičani. Gajzer v Soboto, Čunta k markečin v Beltince.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.02.2022 ob 1:02 lepec gost

      Večji filozof od pedra.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.02.2022 ob 9:35 gost

      V soboto ne bo tekme nimamo grelne naprave zmrznjena zemlja. Sobota in Aluminij sta problem v 1 LIGI.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.02.2022 ob 10:02 TD gost

      Sobota info.. lepo bi bilo,ce bi organizirali za svoje komentatorje osnovnosolski tecaj,da bi se naucili vsaj osnove pisanja ter tecaj iz bontona!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.02.2022 ob 10:07 Opozicija gost

      Hm, neman nič proti ciganon, še pajdaše man tan, ali dvomin ka je trenutno tan kakšen primeren za Muro. Bi pa fajn bilo meti enga ali dva alias Baranje pa njem podobne kak so že bilij glavni akteri negdaj pri Muri. Ge san tuj skleptičen v trenutno postavo, v trenera nej telko (on ne špila) ali počakajmo tekmo dvej, trij pa de se vidlo ge smo. Vupan na tretje mesto bar.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      10.02.2022 ob 15:08 gost

      Res je , v Ljubljano smo prišli po točko,domov gremo z avtogolom.BOG nas čuva ,da smo spomladansko prvenstvo odprli z aavvttoogom.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.