https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

V Puconcih bo potekalo evropsko klubsko prvenstvo v dvoranskem hokeju

10.2.2022  

Prihajajoči vikend bo v Zeleni dvorani v Puconcih potekalo evropsko klubsko prvenstvo Challenge 1 v dvoranskem hokeju.

Članska ekipa HK Triglav Predanovci bo prekrižala palice z izjemno kakovostnimi nasprotniki širom Evrope. V goste namreč prihajajo klubi iz Portugalske, Češke, Švice, Škotske in Slovaške.

V petek jih na otvoritveni tekmi ob 11:00 čaka švicarski Wettingen, na zadnji tekmi dneva ob 18:00 pa češki Rakovnik.

V soboto ob 13:30 se bodo Triglavani pomerili s Portugalci in kmalu zatem ob 17:15 še s Škoti.

Za zaključek jih v nedeljo ob 11:30 čaka še tekma proti slovaškemu klubu Rača. Rezultate lahko v živo spremljate tukaj. Vstopnine ni, vstop dovoljen ob izpolnjevanju pogoja PCT.

Kaj je dvoranski hokej?

Dvoranski hokej je zimska različica hokeja na travi, pri kateri pet igralcev ter golman igrajo na igrišču enakih dimenzij kot je rokometno igrišče. Gol velja le v primeru, da je strel sprožen znotraj strelnega kroga (rokometnih 9m). Igra je zelo dinamična s številnimi priložnostmi, zadetki in preobrati. Hokej igrajo tako moški kot ženske, zaradi svoje atraktivnosti pa ga obožujejo tudi otroci.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.