https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Utrinki z včerajšnje tekme med Muro in Olimpijo

10.2.2022  

Včeraj so nogometaši Olimpije v zaostali tekmi 17. kroga Prve lige Telemach premagali Muro z 1:0 (1:0).

NK Olimpija: Banić, Pavlović, Milović (od 32. Ratnik), Crnomarković, Boakye, Pilj, Sešlar (od 71. Kapun), Ziljkić (od 87. Matko), Kvesić (od 71. Mudražija), Nukić, Prtajin.

NŠ Mura: Ljubić, Karamarko (od 64. Pucko), Maruško, Gorenc, Lorbek (od 64. Lotrič), Ouro (od 81. Beganović), Šturm (od 75. Kompan Breznik), Kous (od 81. T. Cipot), Bobičanec, Horvat, Mulahusejnović.

Strelec: 1:0 Mulahusejnović (8./avtogol).

Rumeni karton: Nukić.

Ljubljančani so povedli že v osmi minuti, ko je po prostem strelu z glavo lastno mrežo zatresel Nardin Mulahusejnović in s tem postavil končni rezultat tekme. Poškodovanega Matka Obradovića je v vratih zamenjal Marin Ljubić.

Mura je na gostovanjih pri zeleno-belih nazadnje slavila pred 18 leti. 

V 21. krogu bo Mura gostila Bravo. Tekma bo v nedeljo, 13. februarja, ob 15. uri na Fazaneriji.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.02.2022 ob 19:28 ŠURDA gost

      Nikaj so nej pokazale na včerajšnjoj tekme zakoj sploj odijo v Turčijo zapravlat ker nega nikšuga učinka neven ka sploj trenejrajo prepočasne so bili proti Olimpije tej Karamarko pa ostali pa med njimi tudi Maruško tou je nej več za prvo ligo tou je žalost od žžalosti in prouti Bravoji bojo doubile po pičkice razen če se nebo kaj spremenilo ljudje pa itak nebodo šli na tekme gledat to žalost in mantranje žoge da neve kam z žogo katastrofa je ta Mura se bo borila za izpad upam da se motim

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.02.2022 ob 19:59 gost

      Ti si tele eno velko, resan se motiš. Ka so nej nika pokazali, ve so pa bili na trenutke bole nevarni kak Olimpija. Pa smo nej mogli gola dati in to je vse.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.02.2022 ob 20:03 Jože Činč gost

      Všeček Jože Činč Nevšeček Janez Janša

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.02.2022 ob 22:33 gost

      Čontola stopil si v zelo velike čevlje katere nisi sposoben nositi,če to nevidijo tvoji delodjalci potem si nazaj obuj sam majnše čevlje,katere boš lahko nosil ali pa iskoriščaj priložnost katera ti je dana

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.02.2022 ob 13:30 AJAJAJAJAJ gost

      Še vedno čakam, da popravijo zmagovalca na toj tekmi. Mula doseže gol, Mura pa izgubi. Kak je to mogoče? HAHAHAHAHAHAHAHA. Svetovni trenerji so že nekdaj govorili, napadalce čim bole stran od svojega gola.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.02.2022 ob 10:26 Magyar Bacsi gost

      Murska Sobota - kanalizacija zamašena od drislanja murašev pred tekmo z Bravom. Ukozili so se na polno, o Čunti pa škoda besed!!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.02.2022 ob 13:41 Geza Mezga gost

        Godba na pihala bo dane zaigrala POSMRTNI MARŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Floki se je že ukozil, podrislal in od nevolje posivel in izgleda kot kak 70-letnik upokojenec iz doma starejših - Rakičan. S icer sta pa Floki in Mula VPLAČALA stavo na zmago BRAVA.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.02.2022 ob 14:51 Čergoli - sin gost

      Ata veš, sem vplačal stavo: Mura:Bravo 1:2

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.