https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinčani predstavili še dve okrepitvi

17.2.2022  

Beltinski drugoligaš je predstavil še dve novi okrepitvi. Ekipi se bo pridružil napadalec Adis Emruli, desno stran obrambe pa bo okrepil Tevž Debelak. Alen Andrejč pa se seli na posojo.

Po opravljeni preizkušnji v Športnem parku Beltinci bo v žutem dresu v prihodnje igral 21-letni napadalec Adis Emruli, ki prihaja iz NK Odrancev.

Emruli, ki se je dokazoval v mlajših selekcijah murskosoboške Mure, je prve članske korake naredil že v sezoni 2017/18, ko je pol sezone igral v 3. SNL vzhod za NK Rakičan. Za tem se je za eno sezono vrnil v NŠ Muro, kjer je igral v 1. mladinski ligi, od sezone 2019/20 pa je bil član sosednjih NK Odrancev. V letošnji sezoni je za tretjeuvrščeno ekipo pomurske nogometne lige dosegel 8 zadetkov.

V nadaljevanju sezone bo glavni trener naše ekipe Damjan Gajser lahko računal še na eno moč v obrambi. Konkurenco bo zaostril 19-letni Tevž Debelak, ki se je v Beltince preselil že v začetku letošnjih priprav ter bil tako pod drobnogledom beltinskega strokovnega štaba na vseh pripravljalnih tekmah. Nastopil je na šestih tekmah v letošnjem zimskem pripravljalnem obdobju in z dobrimi igrami uspel prepričati vodilne može beltinskega kluba, da si zasluži priložnost.

Debelak, desni bočni igralec, je bil v začetku letošnje sezone član NK Rogaške, kjer je zbral en nastop in sicer v zaključku tekme 2. kroga proti Rudar Velenju, nato pa se je še poleti odpravil na tuje. Jesenski del je tako odigral pri naših južnih sosedih, kjer je nastopal za hrvaškega četrtoligaša NK Stražo Hum na Sutli.

Prišlo pa je tudi do posoje v vrstah Žutih. Alen Andrejč, ki se je v zadnjem času ubadal s številnimi poškodbami, se bo v želji po večji minutaži in možnosti za dokazovanje za pol leta preselil v Odrance, so zapisali v beltinskem klubu.

Vir: ND Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.02.2022 ob 11:56 Geza Mezga gost

      Kaj pa Lajoš Bence????

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.02.2022 ob 1:44 Čergoli gost

      Aktiviral se bo baje Škaper

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.