https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Vremenoslovci izdali opozorilo pred močnim vetrom

18.02.2022 ob 14:35  

Danes popoldne se bo ponekod v zahodni in osrednji Sloveniji pooblačilo, drugod bo sončno. Krepil se bo jugozahodnik. Jutri bo oblačno z občasnimi padavinami.


Popoldne bo pretežno jasno, v zahodni in delu osrednje Slovenije pa se bo oblačnost povečala. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, na vzhodu do 16 °C.

Ponoči se bo povsod pooblačilo, ponekod na Primorskem in Notranjskem bo pričelo rahlo deževati. V višjih legah in po nižinah vzhodne Slovenije bo pihal okrepljen jugozahodnik, ki bo zjutraj oslabel. Najnižje jutranje temperature bodo na Gorenjskem in Koroškem od 0 do 5, drugod od 6 do 10 °C, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Jutri bo oblačno, padavine se bodo popoldne okrepile in razširile na vso Slovenijo. Meja sneženja bo sprva na okoli 1400 m, popoldne se bo pričela spuščati. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem zvečer šibka burja. Popoldanske temperature bodo od 5 do 13 °C.

OPOZORILO

V noči na soboto bo v višjih legah in po nižinah predvsem vzhodne Slovenije pihal okrepljen jugozahodni veter. Najvišje hitrosti bodo nad 70 km/h.

Obeti

"V nedeljo zjutraj bodo padavine povsod ponehale, popoldne se bo delno zjasnilo. Šibka burja na Primorskem bo ponehala, na severovzhodu bo zapihal jugozahodni veter.

V ponedeljek bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, po nižinah bo deževalo. Pihal bo jugozahodnik," navaja Arso.

Biovreme

V soboto bodo razmere obremenilne za veliko ljudi. Obremenitev se bo najpogosteje kazala v obliki slabega počutja, s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, z motnjami v spanju, utrujenostjo in potrtostjo. Priporočamo večjo previdnost. V nedeljo bo vremenska obremenitev prehodno popustila, a se bo zvečer znova pričela krepiti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.02.2022 ob 16:52 Fric gost

      Nebi zdaj lejko tisti ftiči šteri so se zaletavali v vetrnice malo pomogli pri energiji?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.