https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

FOTO: Radgončani doma klonili proti Ajdovščini

20.2.2022  

To soboto, 19. februarja, je v športni dvorani v Radencih bilo odigrano zaostalo srečanje 5. kroga 2. DRL, med RK Arcont Radgona in RK Ajdovščina. Zmage so se po izenačeni predstavi in napeti končnici z golom razlike veselili gostje. 

RK Arcont Radgona - RK Ajdovščina 28:29 (14:16)

Dvakrat prestavljena tekma, je to soboto končno dobila epilog. Radgončani so gostili rokometaše iz Ajdovščine, pri katerih so prejšnji teden v aktualnem prvenstvenem srečanji v zadnjih trenutkih iztržili remi. A tokrat te sreče ni bilo.

Srečanje proti drugouvrščeni ekipi druge državne rokometne lige, so domačini začeli odlično in si v uvodnih minutah priigrali prednost, z odličnim posredovanjem pa se je izkazal tudi domač vratar. V drugi polovici prvega polačsa je sledil preobrat in prednost so do konca prvega polčasa lovili radgončani. 

Tudi drugi počas je ponudil podobno dogajanje. Najprej so varovanci Nedeljka Potočnjaka izid izenačili, nato vodili, a po nekaj izključitvah na domači strani so gostje prišli do novega vodstva. Ekipi sta si vse do zadnjih minut bili zelo blizu, a so domačini nakoncu morali riznati premoč gostom.

Ekipi sta bili izenačeni tudi po strelih s sedem metrov. Oba vratarja sta od 6 strelov ubranila po enega. Na obeh straneh pa je bilo enako tudi število izključitev, 10 min na vsaki strani.

Postave in točke:
RK ARCONT RADGONA: Perša (4 obrambe), Škrjanec, Prosenjak (4 obrambe); Breznik, Ulaga, Plohl, Šijanec 2, Žunič 5 (3), Šijanec, Rojht 7, Šadl, Bratkovič 3, Kolbl 6 (2), Cotič 5. Trener: Neno Potočnjak

RK AJDOVŠČINA: Krauthaker (5 obramb), Kastelic (1 obramba); Štrancar, Mičovič 4 (4), Svetik 4, Vidic 4, Hreščak, Kokan, Arifi 4, Masilo, Furlan 6, Peljhan 4, Bratina 3 (1), Miletić. Trener: Marko Cvijič

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.