https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Športno igrišče v Rakičanu prešlo v last soboške občine

22.02.2022 ob 6:05  

Državni sekretar na Ministrstvu za šolstvo Slavinec je danes županu Mestne občine Murska Sobota Jevšku v podpis predložil pogodbo o prenosu državnega premoženja, s katero je v last občine prešla nepremičnina športnega igrišča v Rakičanu.

Državni sekretar na Ministrstvu za šolstvo dr. Mitja Slavinec je danes županu dr. Aleksandru Jevšku v podpis predložil pogodbo o brezplačnem prenosu državnega premoženja, s katero so v last Mestne občine Murska Sobota prešle nepremičnine športnega igrišča v Rakičanu v vrednosti 272.306,25 EUR, ki so bile doslej v upravljanju Biotehniške šole Rakičan, so sporočili iz občine.

Skladno z načrtovanimi projekti bo občina v prihodnjih štirih letih na tem območju uredila Športni center Rakičan, ki poleg obnove nogometnega igrišča na travnati površini in ureditve obstoječih objektov in okolice, zajemajo še izgradnjo igrišča za košarko na tlakovani ali asfaltni površini in izgradnjo igrišča za odbojko na mivki z vso potrebo športno opremo, so še zapisali.

Foto: MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.02.2022 ob 8:02 gost

      Vse samo šeftanje. Isto kot za Sava turizem. Zdaj pa ga bo kupil SDH iso kot če bi kupili Madžari. Saj pa SDH celega obvladuje mafija tolpa,,,, januša groznuga,,, vsi v tranki SDS. S tem bo v svojih rokah imel cel Sava turizem sam,,,, Januš grozni,,, in njegov klan iz Grosuplje. Plačali vse te mahinacije pa bodo davkoplačevalci sepravi glui narod kot jih on imenuje. Zdaj ga pa bodo njegovi tajkzni rodajali posamezno hoel po hotelu. Tako da bo na koncu itak v madžarski lasti.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.02.2022 ob 8:40 gost

        Ne razumeš zakaj gre. Država bo v Sava turizem dala nekaj sto milijonov evrov, potem ga bo celotnega prodala Madžarom za desetino vrednosti. Šeftarji si bodo pa napolnili žepe za deset generacij. Počivalšek je to včeraj zvečer jasno povedal na televiziji.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.02.2022 ob 8:12 LindaStallard gost

      S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y… Read all about it here… 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.02.2022 ob 9:19 gost

      Točo to ti je razložil prvi komentar. Vse je samo zlagano pred kamerami. Kajti z to lažjo seje vlada spet pokazala kao,,,,, resiteljica,,, za svoje žepe.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.02.2022 ob 10:28 gost

      Odjebite više z to zadolženo Savo in njenimi hoteli iz sedemdesetih let.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.02.2022 ob 10:51 Magyar Bacsi gost

      Neurejen mastnolasec.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.02.2022 ob 10:56 gost

      Da si boš karies pozdravo, pa roke zapral , ka se tak verjetno ne umivaš , te lejko prideš , zamazanec.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.02.2022 ob 11:09 963 gost

      Pa kaj tega grebastega Slavinca non stop promovirate.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.02.2022 ob 11:57 Poter555 gost

      Samo korupcija

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.02.2022 ob 20:25 Adada gost

      BANDAAAAAAA,LOPOVSKA! Iz čigavega denarja pa si kupujejo stanovanja.....????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.