https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Hotizi izbrali najboljše krofe in najlepše maske

Hotiza, 01.03.2022 ob 6:05  

V vaškem domu na Hotizi se je v nedeljo, 27. februarja, odvilo pustovanje s krofijado.

Kulturno društvo Hotiza je v nedeljo pripravilo pustovanje na katerem so nagradili najlepše maske.

Ob pustovanju je potekala tudi krofijada v organizaciji Turističnega društva Hotiza na kateri so izbrali naj krof 2022.

Peke krofov se je lotilo deset gospodinj. Najboljši krof pa je po mnenju tričlanske komisije spekla Marjana Balažic. Druge najboljše krofe je spekla Urška Kohek, tretje pa Zinka Lebar.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2022 ob 8:32 gost

      Vladne maškare so tudi kao deležne pohval in zadovoljstva. Je izjavila ministrica Kustec kera otrokom ni dovolila šolanja za povrh agonije pa jih je še spravila na sodišče. Ko pa je bilo najbolj potrebno rešiti problem kako vstopiti v novo šolsko leto pa je niso mogli najti preprosto je izginila iz javnosti iz parlamenta iz vlade. Pojavila se pa je ko so že hodili en mesec v šolo in začela soliti pamet ravnateljem.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.03.2022 ob 9:02 gost

      Zvestoba,,,, januši groznumi,,, je uničila tri stranke kere so mu obljubljal zvestobo, DeSUS, SMC, Zorčič z lidu. Vse je vrak vzel zaradi zvestobe,,,, diktaturju,,, janušau groznumi,,,,,

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.03.2022 ob 9:24 Hotizanec gost

      Ta vsebina komentarjev ne sodi k naslovu tega perispevka po moje ali meni je tak vseeno itak san nej hodo ka se je tak znalo ka de keri otroci do zmagali . Itak od organizatorjev

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.03.2022 ob 14:36 gost

      Urška se zna dobro jebati , pa nej krofe pečti !! stara mogouče

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.