https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V ruskih napadih nove smrtne žrtve

01.03.2022 ob 9:20  

Ruske sile z nezmanjšano močjo nadaljujejo napade na ukrajinske cilje. Tarča ruskega obstreljevanja je bil danes televizijski stolp v ukrajinski prestolnici Kijev. V napadu je umrlo pet ljudi. O žrtvah poročajo tudi iz drugega največjega mesta Harkov, kjer ruske sile stopnjujejo napade.

Ruske sile z nezmanjšano močjo nadaljujejo napade na ukrajinske cilje. Tarča ruskega obstreljevanja je bil danes televizijski stolp v ukrajinski prestolnici Kijev. V napadu je umrlo pet ljudi. O žrtvah poročajo tudi iz drugega največjega mesta Harkov, kjer ruske sile stopnjujejo napade.

Med ruskim zračnim napadom na Kijev je bil zadet glavni televizijski stolp v središču prestolnice. Videoposnetek, ki ga je objavila ukrajinska tiskovna agencija UNIAN, prikazuje temen oblak dima, ki se dviga s prizorišča, potem ko naj bi stolp zadeli dve raketi. Pri tem je prišlo do motenj v oddajanju televizijskih in radijskih programov, vendar pa stolp še vedno stoji. V napadu naj bi po navedbah ukrajinskih oblasti umrlo pet ljudi.

Namestnik vodje predsednikovega urada Kirilo Timošenko je kasneje sporočil, da so medtem uspeli ponovno vzpostaviti oddajanje nekaterih programov.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pa je na Twitterju v sporočilu "svetu" zapisal: "Kaj je smisel 80 let govoriti nikoli več, če svet molči, ko bomba pade na isto mesto Babinega Jara? Najmanj 5 ubitih. Zgodovina se ponavlja...." Zelenski je pri tem spomnil na kraj na zahodnem delu Kijeva, kjer so nacisti leta 1941 pobili skoraj 34.000 kijevskih Judov.

Rusko obrambno ministrstvo je pred tem opozorilo, da bo Rusija izvedla "izredno natančne napade" na infrastrukturo ukrajinske obveščevalne službe v Kijevu.

V nekaterih mestih na jugu Ukrajine, med njimi v Berdjansku in Melitopolu, pa je prišlo do protestov proti ruski vojski. V Melitopolu, kjer prevladujejo rusko govoreči Ukrajinci, so ljudje vzklikali "Domov! Okupatorji! Fašisti! Morilci!" in se postavili na pot vojaškim vozilom.

Rusija napovedala napad na infrastrukturo ukrajinske obveščevalne službe

Rusija bo izvedla napad na infrastrukturo ukrajinske obveščevalne službe (SBU) v Kijevu, je danes sporočilo rusko obrambno ministrstvo. Prebivalce, ki živijo v bližini objektov obveščevalne službe, je pozvalo, naj zapustijo svoje domove, poroča francoska tiskovna agencije AFP.

Zelenski pozval EU, naj dokaže, da je z Ukrajino

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je danes v virtualnem nagovoru Evropskega parlamenta pozval, naj EU dokaže, da je z Ukrajino, da je ne bo pustila same. "Potem bo življenje premagalo smrt in svetloba bo premagala temo. Slava Ukrajini," je dejal.

Ukrajinski predsednik raketni napad označil za vojni zločin

V današnjem ruskem raketnem napadu na središče mesta Harkov na jugovzhodu Ukrajine je bilo ubitih najmanj 10 ljudi, več kot 20 pa je bilo ranjenih.

Ruska vojska napadla središče Harkova

Ruska vojska je danes zjutraj obstreljevala središče Harkova, drugega največjega mesta v Ukrajini, je sporočil regionalni guverner Oleg Sinegubov. "Ruski okupator še naprej uporablja težko orožje proti civilnemu prebivalstvu," je opozoril in objavil posnetke obsežne eksplozije na osrednjem mestnem trgu, kjer je sedež lokalne uprave.

Kijev sporočil, da so vojaki s Kačjega otoka živi

Ukrajinski vojaki s črnomorskega Kačjega otoka so živi in so v ujetništvu v Rusiji, je sporočila ukrajinska mornarica. Potem ko so po ruskem napadu izgubili stik z otokom, je Kijev domneval, da so ruske sile ubile vseh 13 vojakov na otoku.

Kijevu se bliža ruski vojaški konvoj

Konvoj proti Kijevu sega od letališča Antonov, ki je 25 kilometrov oddaljeno od središča Kijeva, do kraja Pribirsk na severu, je na podlagi svojih satelitskih posnetkov sporočila ameriška družba Maxar. Kot je videti na posnetkih, so nekatera vojaška vozila v konvoju precej oddaljena drug od drugega, medtem ko so na nekaterih delih vozila zelo blizu ali vzporedno. Ob poti konvoja pa je opaziti goreče hiše. Posnetki ameriške družbe kažejo tudi novo kopičenje ruskih sil - helikopterjev in kopenskih vozil - v Belorusiji okoli 30 kilometrov od meje z Ukrajino.

Tarča ruskega obleganja je zdaj tudi mesto Herson, ki leži na jugu Ukrajine, severno od polotoka Krim. Župan mesta Igor Kolihajev je na Facebooku zapisal, da so Rusi tik pred mestom. "Na vpadnicah v Herson je ruska vojska postavila kontrolne točke. Težko je reči, kako se bodo zadeve razvijale," je zapisal in dodal: "Herson je ukrajinski. Herson bo vzdržal!"

Sicer pa je bilo ponoči v več mestih po Ukrajini slišati eksplozije. Ruska vojska je v zadnjih dveh dneh okrepila tudi napade na drugo največje ukrajinsko mesto Harkov. Število žrtev v mestu in škoda na civilni infrastrukturi se po poročanju britanskega BBC zaradi uporabe raketnega orožja povečuje. Po ukrajinskih navedbah naj bi umrlo na desetine ljudi.

Rusija naj bi uporabila tudi prepovedano termobarično orožje, vendar teh navedb ni mogoče neodvisno preveriti.

Ukrajinska vojska je danes sporočila, da je bilo v nedeljskem napadu na oporišče njihove vojske v Ohtirki ubitih 70 vojakov. Ukrajinska stran pa je tudi zatrdila, da so sestrelili več ruskih bojnih letal. V ponedeljek naj bi jih sestrelili pet ter en helikopter, vendar informacij ni mogoče preveriti. Letala naj bi uničili med napadi na mesti Vasilkiv in Brovari južno od Kijeva ter blizu Žitomira.

Zelenski pozval h globalni prepovedi za ruska letala in ladje

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v ponedeljek pozval h globalni prepovedi za ruska letala in ladje, ki uporabljajo tuja letališča ali pristanišča. Globalna prepoved naj bi bila kazen za napad Moskve na Ukrajino, je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočil Zelenski.

V Ukrajini umrlo več kot 100 civilistov

Po podatkih urada visoke komisarke Združenih narodov za človekove pravice Michelle Bachelet je v Ukrajini zaradi ruskega napada doslej umrlo več kot sto civilistov, ranjenih jih je bilo več kot 300. Med smrtnimi žrtvami je tudi najmanj sedem otrok, poroča STA.

Foto: Reuters

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2022 ob 9:41 czd gost

      Azov bataljon je celo uraden bataljon ukrajinske vojske. To je država v državi. Bolj fašištične države od ukrajine trenutno v Evropi ni.

      24 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.03.2022 ob 9:42 Karel K. gost

      Na čelu kolone je poveljnik Dudek-prva lopata. Zdaj bo pokazal svoje vojaške sposobnosti, vendar se Ukrajinci ne hecajo, če ga dobijo več ne bo viodel svoje Juge. Zdaj pa resno, to je znak, da je Putin v velikih težavah doma, saj se je baje že sktil v Uralski bunker kjer se je skrival njegov idol Stalin. Zdaj je napočil čas, da se rusi in ukrajinci dvignejo in se zoperstavijo obema diktatorjema. Obstaja pa možnost, da se proti Putinu dvogne tudi Lukašenko, da bi pri zahodnih dobil kakšen plus in bi si podaljšal dobo svoje vladavine, da nebi pristal v Haagu skupaj s Putinom.

      11 25 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 16:55 proti Kapitalistom gost

        Tudi slovenska vladna JJmafija mora past 24ur.com/novice/tujina/ukrajina-rusi-napadajo-herson-ruski-tanki-vse-blizje-kijevu

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.03.2022 ob 9:46 Karel K. gost

      Ruski Čečenski bataljon smrti so ukrajinci po kratkem postopku spucali z poveljnikom vred. To o nacistih, saj Putin govori o nacistih ne fašistih, vendar Dudek to dvoje ne razlikuje za njega je vse to eno in isto, tako je pač slišal, pa je samo pravljica. Seveda so v vsaki državi nacionalisti, ne pa nacisti.

      12 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.03.2022 ob 9:54 gost

      Edini način za preprečitev prelivanja krvi in porušenja države je takojšnja predaja Ukrajincev. Če bi EU hotela ustaviti vojno, bi diplomatsko posredovala, ne pa, da v Ukrajino na veliko vozi orožje. AMERIKA IN NATO SI ŽELITA VOJNE.

      26 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.03.2022 ob 10:08 proti Ukrajini gost

      twitter.com/zmagoplemeniti

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 10:38 3950 gost

        Bravo jelinčič.Samo naši copatarje se delajo močne haha ena mravla pa nas nega.Koji kurac pošijlajo orožje namesto diplomacija Nato in Amerika še rinejo v vojno.Marsssss

        17 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 15:19 kilonja gost

        Rusijo pobijajo na tujih tleh ti pa znova o ZDA in NATU ? Ne vem no, podobno je bilo na Kosovem, Srbi etnično čistko delali, kriv pa Nato :) . Vredu te, grem soseda zdaj premlatit, kaj rečem policiji glede motiva, NATO ali ZDA ? Pravljičarji srpski na bruhanje mi gredo ti vaši izgovori za POBIJANJE ljudi na TUJI zemlji . Obsojate NATO in ZDA za vpletanje in vojne a hkrati opravičujete pobijanje Rusov na TUJIH TLEH !. Putin je nacist , če ne verjamete...druži se s Trumpom, kaj ne da je nacist , homofeb itd..kaj debeli ? Debeli nisi več za Bidna ?

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.03.2022 ob 10:09 gost gost

      Karoly, kaj pa kljukasti križ na čeladi pomeni? Pomeni nacijonal socialistično delavsko stranko, sedaj manjkajo le SS enote !!

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 13:03 gost

        ;;;;;Pomenijo jugo .ki se je,,,, privlekel,,,, v Pomurje da;;;;;; blati Pomurce in Slovenski narod !!!!!!!! 10.9

        9 3 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.03.2022 ob 10:13 gost

      Samo malo volje je potrebno za mir v Ukrajini. Putin jasno pove tri stvari in prav ima: nevtralni status Ukrajine, denacifikacija Ukrajine, priznanje ruske suverenosti nad krimom. Če je EU, NATU in Ameriki to tako težko izpolniti, potem nismo vredni svobode in bo vojna naše življenje. Obup kam je človeštvo prišlo.

      23 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.03.2022 ob 10:34 Pixi gost

      Ne odobravam vojne niti pod razno ne.Samo moremo gledat iz obeh taborov..od leta 2014 je ruski narod v domasu itd umiral po šivih...poglente si nazaj postenke ka so ukrajinci delali tan in ewo prišlo je ka je prišlo....Ukrajina je marijoneta samo v toj igri...Amerki se ide za plin...in Nato je mali miš ka naseda..zakoj če bi plin prišo po cejne iz rusije če lejko Amerika da za višjo cejno...Namesto ka bi prekinile vojno oni še hujskajo in pošijlajo teško orožje v Ukrajini ma daj... Rusijo ščejo totalka uničit samo nede uspelo tou tak...Sankcije iz nogometa iz sveh panog adijo...So kda dale Amriki ..Franciji...Veliki Britanije? Pa kelko decej je mrlo v Irake..Avganistane itd...Tak je tou Amerika dela probleme.sigdar in tu smo ve smo.3 svetovna se prebližuje. MIR MIR MIR

      23 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.03.2022 ob 10:35 Mare gost

      Interes USA

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.03.2022 ob 10:35 Svi za Rusiju gost

      24sata.hr/news/ovo-je-harkiv-nakon-razaranja-je-li-ovo-ono-sto-ste-zeljeli-818902

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.03.2022 ob 10:46 Karel K. gost

      Kdor podpira vojno je budalo in neuravnovešen človek umsko in fizično, prav tako ima iste človeške lastnosti kateri pravi, da je ruski napad na samostojno in svobodno Ukrjaino dovoljeno dejanje. Seveda to piše eno veliko budalo Dudek pritepen v Prekmurje tam od nekod iz zavičaja. Rusi v Dombasu so napadli Ukrajince in danes je mnogo njih razseljenih po Ukrajini in pravijo, da se ne strinjajo s temi separatističnimi dejanji v Dombasu in Luhansku. Ukrajina bo sama odločala o tem ali bo nevtralna ali pa bo del EU in NATO o tem ne bo odločal psihič Dudek in Putin in njima podobni. Torej Dudek, ti bi dal Orbanu Prekmurje, da bi bil miren. Vendar vedi, da bi potem Orban hotel naslednjo, to pa je štajersko. Tako dela Putin. Orbana moramo omeniti, saj on ne dovoli pomoči Ukrajini. Zdaj je na potezi Janša, da prekine z Orbanom prijateljsko poslovne vezi, kot so nemci prekinili s Putinovim vazalom Schroderjem, ko so ga zapustili vsi sodelavci.

      9 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 11:07 gost

        ORBAN ima v tem primeru prav. Amerofili pa pošiljajte orožje Ukrajincem, da se bodo lahko dalje klali in bo več mrtvih ter porušena država. Američani bodo pa služili na orožju in na urejanju porušene države, Karoly nikšne pameti nimaš. Vodi te slepa politična usmerjenost.

        19 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 11:16 gost

        Karoly, si pozabil na sporazum, da se NATO ne bo širil preko nemških mej proti vzhodu.? Američani, NATO in EU so požrli ta sporazum in delajo vojno. Kaj bi pravili Američani ali Nemci, če bi Rusi in Kitajci na njihovih mejah imeli vojaške baze???? AMERIČANI IN NEMCI SO SVETOVNO ZLO.

        13 5 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      01.03.2022 ob 11:18 963 gost

      Kaj nekaj promovirate to Kustecevo. Če ne moremo komentirati vsaj napišite, da je to plačani oglas. Ta portal je zgleda čisto janšistični.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 11:26 gost

        Ja, ta portal je v celoti janšističen. Dr. Robert Celec je bil član SDS, Janša mu je dal dobro plačano nadzorno funkcijo in kot vodilni tega portala se mora oddolžiti svojemu vzorniku. Tudi od kulturnega ministrstva dobiva ta portal denar. Komentirajo pa v veliki večini samo najbolj zagreti člani SDS, pa dva vneta Janševa pisuna Perš in Cipot.

        9 5 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      01.03.2022 ob 11:26 Resnica gost

      Če si amerikanci in nato mislijo da Rusijo lahko premagajo se zelo motijo, medved ima zelo rad meso brez dodatkov.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      01.03.2022 ob 11:27 Karel K. gost

      Dudek, kaj ti misliš, da smo mi umsko uravnovešeni prav tako butasti kot ti s svojim gnilim podstršejem, da to tolikokrat pišeš, da so povedali, da se ne bodo širili od Nemčije na vzhod. Države so se odločile, da bodo postale del NATA in EU, nihče jih ni silil ampak so prosile za to, saj so kot 45 letne žrtve Rusov vedeli, da so Rusi še vedno nevarnost za njih. Rusi in Kitajci so svetovno zlo. Saj pa imajo na mejah NATO rusi svoje baze, saj mejijo na te države, na Finsko, baltske ddržave, Poljsko, Slovaško. To se je samo govorilo ni pa bil podpisan nobeden sporazum. Tedaj so Rusi bili radi, da so pobegnili iz Vzhodnoevropskih držav, saj so se narodi resno uprli, v prvi bvrsti Poljaki, doma pa niso imeli več jesti, v oboroževalni tehniki so crknili, saj so imeli edino kalašnikovke. Po padcu železne zavese so jih zahodnjaki spravili k sebi, da so začeli dihati in izdelovati moderno orožje. Torej so zahodnjaki bili naivni.

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 11:38 gost

        Ta sporazum je bil podpisan in najden, čeprav ga NATO zanika. Če bi bral Insajder bi to vedel, ker pa gledaš in bereš samo Janševe medije tega pač ne veš. Ne obračaj besed in ne laži. Baze delajo Američani in NATO in ne Rusi!!!!!!!!! Si zamisliš ruske vojaške baze na mejah Amerike???????????????????????

        13 5 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      01.03.2022 ob 11:41 gost

      Karoly, spomni se te ameriške burleske in tragedije. Ameriški predsednik Obama, ki je delal vojne po svetu, je dobil NOBELOVO NAGRADO ZA MIR. Tu se pa res mora vsak normalen čovek prijeti za glavo.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      01.03.2022 ob 11:47 gost

      pomurec.com se je posodobil,sedaj že imajo drone s katerimi snemajo,slikajo dogajanja v ukrajini,pomurec.com kje pa je prispevek v živo iz pogajalske konference,na kateri ste glavni medij?

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      01.03.2022 ob 12:06 gost

      Dudek je POBESNELI MAX

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      01.03.2022 ob 12:16 Karel K. gost

      Dudek blesave, Obama in drugi predsedniki amerike so branili svobodo in uničevali ponorele bitle in psihiče kot si it, zato je dobil nobelovo nagrado. Imaš bojazen, da si na vrsti in te bodo izsledili tudi v tvojem bunkerju. Do zdaj nisi smel iz bunkerja zaradi kovida, zdaj pa ne smeš zaradi tega, ker si na nišanu demokratično usmerjenih državljanov sveta. Gledaš kaj tuje TV in poročila in poslušaš kaj pišejo ruski vojaki svojim svojcem. Obupni so, lagali so jim, da bodo prijateljsko sprejeti. Eden od njih je že umrl kateri je napisal eno od teh ganljivih pise,. Vidiš to je stalinizem in tvoj titoizem katera temeljita na laži in prevarah ljudi. Tako so dvokomponentni titoisti leta 1990 prevarali slovewnski narod, da so jih spravili na plebiscit, da naj glasujejo za samostojno državo katero so potrebovali, saj so jih iz Beograda nagnali in niso več imeli priložnosti opravljatidržavniškihposlov, zato so rabili samostojno državo, da so spet postali državniki, da spet lahko s svojo privilegirano bando vred kradejo in lažejo in v tujino izvažajo laži o dejanskem stanju v državi. Takšni ste dudek vi roparji.

      3 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 12:25 gost

        Ubogi človek, ki nasedeš ameriški in NATO propagandi in tej propagandi verjameš. In to laž neprenehoma širiš na portalu. Zaka+j so te na Sobotainfo izbisali in ti ne dovolijo več komentirati?

        11 2 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      01.03.2022 ob 12:32 gost

      Karoly, se ti zdi to pošteno od EU, da slovenski državljani, ki imajo račune pri ruskh bankah, ne morejo dvigniti svoje zaslužene pokojnine in socialnih transferjev?????????? In ti to bando zagovarjaš. Je to zate demokracija, ki jo je ta banda polna usta???????????????

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 12:47 Karel K. gost

        Za to je kriv tvoj idol Purin ne pa EU, da je banka v trenutku propadla. Kaj misliš budalo rusofilsko, da naj EU financira to vojno psihiča Putina in tebe. Saj tudi ti vodiš to vojno, ko podpiraš vse Putinove poteze in žališ ukrajinski in Evropski demokratično usmerjen narod, da so oni začeli vojno in da oni sami obstreljujejo civilne cilje v Ukrajini. Zdaj si tudi na strani Orbana, kateri se je kot predsednik države postavil na stran Rusije. Zanimivo, da je v tem primeru Janša tiho. Zdaj se tudi gre za Janševo prihodnost, saj če ne bo v tem trenutku pretrgal resno vse vezi z Orbanom, bo tretiran v EU kot dvoličnež kateri hoče sedeti na dveh stolih. Nihče umsko uravnovešen ga ne more primerjati z Zelenskim, saj je Janša v tem primeru na strani Rusije. Moral se bo v trenutku odločiti ali bo na tvoji in Putinovi strani ta Janša ali pa bo res in brezpogojno na strani delokracije in EU demokratičnih držav.

        5 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 13:02 gost

        JA, SEVEDA. PUTIN JE ZAPRL RUSKE BANKE V EVROPI IN V AMERIKI. JAZ, NEUMNEŽ, SEM PA MISLIL, DA SO TO STORILI AMERIČANI IN EU BIROKRATI. ŠE DOBRO, DA IMAMO TEBE, DA SI MI TO POVEDAL.

        12 4 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      01.03.2022 ob 12:38 gost

      KAREL K Z vzevkom dudek žalite našega filmskega lika v Pomurju Prosim izberite drugi vzdevek , kot so že napisani v današnji razpravi HVALA in lep pozdrav . 12.16

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 12:41 Karel K. gost

        Ne vem, nisem prepričan, da tudi to ni napisal ta Dudek, vendar če ni tako in ste drugi in če berete moje komentarje, ste lahko ugotovili že včeraj, da sem se opravičil z besedami, da je poimenovanje tega debeluha z Dudekom žalitev za filmski lik imenovan Dudek.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      01.03.2022 ob 12:46 gost

      12:25 Jugo koliko zapisov svinjskih je pa bilo zapisanih iz tvoje strani pa ji pomurec ni brisal ,da ti jih ne bom naštel ,ne pozabljam kot jih ti pozabljaš . (72 letni )

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      01.03.2022 ob 12:48 gost

      Ne ni jih zapisal dudek zapisan je od mene 12:41 Lp

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 14:16 gost

        Karoly, ti si neuravnovešena oseba. Preganjajo te titoisti, preganja te en starček, ki po tvojem mišljenju napiše vse komentarje na portalu, preganja te Putin, preganjajo te Rusi, preganjajo te ruske banke, od časa do časa te preganja Janša, zadnje čase te preganja tudi Orban. KAROLY, JE TO POSLEDICA CEPIVA ALI SI PA ŽE OD ROJSTVA TAKO MAHNJEN V GLAVO?

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      01.03.2022 ob 13:18 gost

      ,,,,,,Marš golazen????????? 13: 6

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      01.03.2022 ob 13:34 gost

      Preberi si zapis od komentatorja 28.2 .ob 14:58 na temo KORONA in se obnašaj temu primerno . Če ti pa tukaj ni všeč pa pobaši cule mule in se spokaj od koder si prišel .(72 LET )

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      01.03.2022 ob 13:35 gost

      12:49, če bi imel odprt račun pri domačo ban, zdaj ne bi bilo problemov. Vse stvari okoli Rusije in Ukrajine pa bosta itak SDS in NSi uredile. Ste videli in slišali včeraj: Vse šolske telovadnice ... Zato pa so verjetno zdaj v času šol. počitnic večinoma zaprte.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 13:40 gost

        Človek si lahko sam izbira banko. Zdaj mi pa ti napiši eno domačo banko!!!!!!! Vse banke smo prodali tujcem. Vse naše nekdanje banke so v tuji lasti. SDS IMA PRI RUSKIH BANKAH ODPRTE TRI RAČUNE. Normalno, da se bodo pobrigali za svoj denar.

        10 2 Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      01.03.2022 ob 13:57 gost

      Tebe je baba zapustila tako kot Jelenčiča , poleg takšnih idiotov še žival crkne .(72 let)

      12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 14:11 gost

        Prvega je žena zapustila tvojega pastirja Ivana Janeza Janšo. Čudno, da vaš " junak " o tem ničesar ne pove.

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 14:20 gost

        Minusar, kakšen Janšev vernik si ti, če ne veš, da je Janšo prva ženska, s katero ima sina in hčerko, dala na čevelj????????????????????'

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      01.03.2022 ob 14:12 Karel K. gost

      Ja tako je in ne more biti drugače, banka je propadla, koliko pa jih je propadlo po svetu in so ljudje izgubili denar. Saj pa bodo vse te transferje dobili saj država jamči do vrednosti 100.000, toliko otroških dodatkov, penzij socialnih transferjev pa nihče nima. Kdor pa ima več pa ni problem, ni si jih pridobil s penzijo ali otroškimi dodatki ampak morda s špekulacijami.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 14:25 gost

        Karoly, daj nam razloži kam bo šel ta denar, ki je bil naložen v vseh teh ruskih bankah. Prosim, bodi tako prijazen in nam to razloži. Kdo bo imel ta denar?

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      01.03.2022 ob 14:19 Kimi gost

      TOU JE VOJNA MED RUSIJO IN ZDA UKRAJINA JE TU MALE MIŠ. IN ZDAJ POD SILO KA JE VSE NASTAVLENO UKRAJINO ŠČEJO V EU IN KA SLEDI TRETJA SVETOVNA VOJNA JE TU

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 14:33 gost

        bog ne daj da bi do tega prišlo!!!vij lejvi kreteni ki samo kritizejrate janšo bi pocrkali prej kak bi se kaj začalo!! vij ste nadudani netopiri vaši koruzniki bi pa tak odišli v p. m.. prokleta drhal ne zovi nevoule ker preveč rada sama prijde !

        2 8 Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      01.03.2022 ob 14:20 gost

      ti si pa tako pameten da ti možgani silijo ven ---- pederščina 13.40

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 14:29 gost

        Dobro, potem mi pa ti, ki si tako pameten, naštej dve slovenski banki in povej v katerem zakonu piše, da mora vsak prebivalec Slovenije poslovati samo s slovensko banko.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      01.03.2022 ob 14:42 gost

      TI SI HLAPEC TROHE IN ŠARECA PO MOŽNOSTI PA ŠE JELENČIČA (PODIVJANI MAX 72 letni)

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      01.03.2022 ob 14:42 gost

      Putin si je začrtal pot kot v drugi svetovni vojni Hitler. Ukrajina ni edina država na njegovem seznamu. To je samo začetek ker je pač najbližje. Hitler je hotel imeti veliko Nemčijo on bi pa rad imel veliko Rusijo in bo jo tudi imel če se ne bomo vsi proti njemu postavili. Zato o ni samo soseska vojna ampak bo imela svetovne rasežnosti za posledice če bo preostali sve samo skimoval z glavo.

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      01.03.2022 ob 14:47 gost

      putinbo v ratkem dobil metek v čelo

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      01.03.2022 ob 15:04 gost

      Komentatorji tu vas več ali manj jebe ta 72.letni pizdunar ,ki nima očiščenega podstrešja v glavi . ( z novim vzevkom ) POBESNELI MAX

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      01.03.2022 ob 15:35 Karel K. gost

      Kako je prišel, tako bo odšel tisti čez 100.000 EUR. Kdo pa je verjel Rusom, sami diktatorsko usmerjeni rusofili. Rusija je tudi prva proizvedla cepivo in je cepila svoje ljudi ti pa so umirali od kovida. Rusija še nikoli ni kaj pametnega proizvajala in je zanje sodobno bančništvo španska vas. Vsakdo pa se mora zavedati, da ni nič nikjer kar daš drugemu v varovanje zagotovo na varnem. Lahko kdo to posrka s špekulativnimi nameni, drugi z neznanjem, tretji pa zaradi padca v težave.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 16:01 gost

        Karoly, še vedno nisi odgovoril kam bodo šle te velike milijarde evrov. Zopet bomo slovenski davkoplačevalci plačevali norosti EU, nekdo bo pa imel te velike milijarde evrov. In temu ti praviš zahodna demokracija????

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      01.03.2022 ob 15:49 gost

      imamo mi idiota starega v murski soboti je drugi putin

      16 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 15:55 Karel K. gost

        Spet je v bunkerju, ker se boji, da bi ga američani in drugi zahodni demokrati deložirali v HAAG. Bival bo v isti celici kot je Miloševič, Putin bo mu sosed.

        15 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 16:03 gost

        Karoly, ko ti bodo zahodni demokrati napravili tretjo svetovno vojno, jim boš še vedno v rit lezel?

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      01.03.2022 ob 16:01 gost

      Bravo KAREL !! 15:55

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      01.03.2022 ob 16:06 gost

      Najprej bi mu še pa morali natolčt j_j_a . Še PASTIRSKE ŠOLE nima pa se nekaj duva !

      15 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      01.03.2022 ob 16:11 gost

      Ti tele staro sploh se ne zavedaš kakšen špot si delaš na portalu (72 let )

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      01.03.2022 ob 16:36 gost

      KER VIDIJO BIKA KOT SI TI 72 LETNEGA !!!!!!16:14

      16 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      01.03.2022 ob 18:05 gost

      Rusi napredujejo, Zelenski pa postaja TV zvezda zahodnih držav.

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 19:14 gost

        18.5 Ti pa postajaš oziroma si največji norec in kreten .Ti si še iz časov z leseno žlico . Brez napredka ! 72letni

        11 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 19:24 gost

        A NAPREDNI STE TISTI, KI V DRUGO DRŽAVO POŠILJATE OROŽJE, DA BO KLANJE TAM DALJE TRAJALO IN BO VEČ MRTVIH??????????

        5 10 Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      01.03.2022 ob 19:30 Karel K. gost

      Blesavko DFm Rusi so vedno napravili svetovno vojno in so jo tudi sedaj, ko so napadli svobodno državo brez pravega vzroka. Kaj bi ti pustil ukrajince goloroke, da bi jih rusi pomendrali in zasužnjili. Nebi jim dal orožja, da se branijo, da branijo svojo državo. Kot izgleda je v Sloveniji mrgoleče dosti rusofilov, saj se je zdaj zbralo na protestu proti vojni in Rusiji le 1000 ljudi, na demonstracijah v korist KULA, da bi vrgli Jnašo pa ste govorili, da vas je bilo 20 do 40 tisoč. Zagotovo jih je danes tam bilo le peščica, preštel bi jih lahko ne eno roko.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      01.03.2022 ob 19:33 gost

      Ja ! Ukrajinci se ne bodo predali kar zlahka ! Niso in nikoli ne bodo podobni Šarecu ,ki je vrgel puško v koruzo ! Eno gnilo jabolko uniči cel sod ! 19:24

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      01.03.2022 ob 19:55 gost

      Današnji shod na Trgu republike nevladnih organizacij po navedbah policije ni bil prijavljen .

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      01.03.2022 ob 20:28 gost

      Ta fukič stari 72 letni še na krofu vidi JANŠO .Dotalno se mu je zrolalo .

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      01.03.2022 ob 20:31 gost

      Ivan Janez Janša tvoj shod v Ljubljani je bil katastrofa. Skoraj brez ljudi. Če bi bil moški, bi še danes odstopil.

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 20:58 gost

        20:31 Kaj se ti je res čisto odpelalo ,če pa je Janšev shod 2.3 to je jutri ob 17.uri . Ti 72Letni PIJANEC

        9 3 Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      01.03.2022 ob 21:04 gost

      Res ,te že morajo odpelati v Ormož stari .

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      02.03.2022 ob 8:40 gost

      PREKLETI RUSI - - KOMUNISTI.Oni uničujejo samo vojaške objekte.Vidimo - - čisto po komunajzersko kjer se kaj premakne, udri .Še malo pa se bo pUTINU uprla CELA RUSIJA.Vre že na vseh koncih in krajih.Smrt rusiji in komunizmu. Molim da UKRAJINCI zdržijo še nekaj dni - - ker morala je na NJIHOVI STRANI - -rusi pa kljub moderni vojaški tehnologiji -- - -nemotivirani. V HAGU že lahko pripravljajo sodno dvorano kjer bojo obsodili vojnega ZLOČINCA putina ,prasca komunističnega.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      02.03.2022 ob 9:07 kilonja gost

      Biden zagotovil, da se ameriški vojaki ne bodo borili v Ukrajini...sramota..razumete ljudje ? To so ameriški DEMON- krati, to je slovenska levica ! Tudi včeraj so morali na silo narediti protest proti vojni , končalo se je pa seveda s antijanšističnim populizmom..če vi niste bolniki ????? Slovenski levičarji isti smrduhi od ljudi kot ameriški DEMON - krati, izkoriščajo bedo in vojne za svoje politične namene in propagando. Za pljunit vam v obraz gamad.

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      02.03.2022 ob 9:08 kilonja gost

      Slovenska levica se zbira ne neprijavljenih shodih proti vojni v Ukrajini, sami pa niso nikoli javno obsodili napad Rusije na Ukrajino. SVinjer od ljudi, res, svinje ste.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      02.03.2022 ob 9:16 gost

      Kilonja in gost ob 8:40 kje sta vidva bila, ko so leta 1999 Američani in NATO 78 dni zaporedoma bombandirali Srbijo in Črno goro. Tudi z osiromašenim uranom in gafitnimi bombami kar je po pojaških doktrinah in zakonih prepovedano??????? Kje sta bila, ko so rušili bolnišnice, vrtce, šole, stanovanjske bloke, zdravstvene domove, kemične in druge tovarne, rezervoarje nafte, strupenih in eksplozivnih snovi, ................??????? Kje sta bila, ko so Američani in NATO povzročili na deset tisoče smrti civilistov in popolnoma porušili državo????????????? KJE STA BILA TAKRAT???????????????

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 9:20 gost

        Kilonja in gost ob 8:40, zakaj nista obsodila dejanje Američanov, ko so na dve mesti vrgli atomski bombi in povzročili na stotisoče smrti civilistov, na sto tisoče invalidnosti. Še danes se tam rojevajo otroci s telesnimi okvarami. ZAKAJ TEGA NE OBSOJATA??????????

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 9:30 kilonja gost

        Kje so vrgli atomske bombe, v Rusiji, včeraj ? OBSOJAM, ker je večina Rusov proti tvojemu debilu Putinu in si ne zaslužijo napada z jedrskim orožjem . Saj se pogovarjamo o Rusiji in o Ukrajini kaj ne ;) ? Ali se gremo zdaj spet tako, če pa so lahko ZDA bombandirali Japonsko z atomskim orožjem zakaj ne bi smeli Rusi to danes počet ? Debeli nisi dozorel, nisi na nivoju, pogovarjamo se o RUSKEM VOJAŠKEM napadu na NEODVISNO UKRAJINO v letu 2022 !!! Razumeš da nobena dejanja iz zgodovine ne opravičujejo tega NACISTIČNEGA dejanja, to je nacizem, podrediti si sosednje ljudstvo in zasesti njihovo ozemlje, to je NACIZEM, štekaš ? Trump po katerem si pljuval vsa ta leta je kolega od tvojega Putina in Putina na veliko hvali, štekaš sam sebe demantiraš in se smešiš . Zmešani ste slovenski levičarji, samo oklicani mirovniki pa nenehno iščete opravičila za RUSKI GENOCID ki ga izvajajo nad UKRAJINCI. Kaj je z vami narobe ??

        1 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 9:36 gost

        Kilonja, nisi normalen. Naciste imajo ukrajinci v svoji vojski. Bataljoni Azov. Ostalo brez veze, ker nočeš razumeti.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      02.03.2022 ob 9:23 kilonja gost

      To je slika Ameriškega predsednika, ameriških DEMON - kratov...Predsednik Joe Biden je med nagovorom o razmerah v državi Ukrajince zamenjal z Iranci, medtem ko Rusija še naprej izvaja invazijo na Ukrajino. Dejal je: "Putin lahko obkroži Kijev s tanki, vendar nikoli ne bo osvojil src in duš iranskega ljudstva."

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      02.03.2022 ob 9:32 gost

      Ukrajinci preprečili atentat na Zelenskega . Joe Biden naj bi zaprl zračni prostor za ruska letala .

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 9:39 gost

        In kdo je Biden, da lahko zapre zračni prostor nad drugo državo? Je to ta vaša demokracija, za katero se je potrebno boriti? Hvala za takšno demokracijo.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 9:54 kilonja gost

        Joe Biden naj bi zaprl zračni prostor za ruska letala .,,,mi smo0 to naredili že pred enim tednom . Vsa čast Evropi ki je stopila skupaj in se postavila na stran Ukrajincev, sramota pa za ZDA, Ukrajino so želeli izkoristiti za vstop v NATO in za ameriške gospodarske, politične in ideološke namene, zdaj ko bi pa morali biti glavni ko je napadene neodvisna država Ukrajina s strani NACISTOV z Rusije, so pa praktično tiho in brez omembe vrednih sankcij zoper Rusijo . Sramota, homići DEMON-kratski, ZDA , Rusija, Kitajska ista svinjarija od držav !

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      02.03.2022 ob 9:51 kilonja gost

      zračni prostor nad drugo državo? Joj ja kakšna groza da zapreš zračni prostor za državo ki je vstopila na tuje ozemlje in kolje ljudi .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      02.03.2022 ob 9:56 gost

      72. Let Ti bumbar sploh ne veš kdo je Joe Biden ? Saj pa je za svojo državo zaprl zračni prostor .( Ameriški) Jebala ta občina ,seljačka zadruga . Pastirske šole nisi naredil ,ker si preveč butasti (9:39)

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      02.03.2022 ob 9:59 gost

      Vsi desničarji, ki imate informacije iz enostranskih lažnivih medijev, ali veste, da je Zelenski Januarja 2021 sprejel zakon, ki etičnim manjšinam v Ukrajini v javnosti prepoveduje govoriti v maternem jeziku? Da imajo inšpektorje, ki vestno to naorujejo in kršitelje hudo kaznujejo???? Da so sprejeli zakone kjer so Urajinci prvorazredni, vsi ostali od Rusov, Poljakov, Madžarov, ...... pa drugo razredni ????? Ni vse tako kot lažnivo prikazujejo zahodni mediji in vi jim nasedate. Kaj so pisali Janševi mediji leta 2019 o Zelenskemu???? Zdaj se mu pa skupaj z Janšo v rit vlečejo!!!!!!!!! Kako kaj Janševa ljubljenka Timošenkova??????

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 10:19 kilonja gost

        Evo imamo razlog za vojno čestitke debeli, zdaj pa vse ukrajince poklat kaj ne ? Na njihovi zemlji . Čudno da MAdžarska, Poljska nista vojaško napadli Ukrajino...pa ne da glih Rusi o manjšinah moralizirajo.hehehe..aja, za njihovo se gre.

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      02.03.2022 ob 10:06 kilonja gost

      Kilonja, nisi normalen. Naciste imajo ukrajinci v svoji vojski. Bataljoni Azov. Ostalo brez veze, ker nočeš razumeti....ti si popolni idiot nimaš tu kaj za razumet, Rusija opravičuje napade na Ukrajino zaradi dogajanja v Lugansk in Doneck, tam je svoje že dosegel, dosegel je svoje na Krimu..kaj sedaj počne torej po vsej Ukrajini ? Kaj idiot si, ne vidiš da napada tudi tam kjer ni ruske manjšine ? Še enkrat te sprašujem če si normalen ker samo zaradi nekega brezveznega puhoglavega nasprotovanja neki svetovni politiki, podpiraš pobijanje otrok, žensk, ostarelih in obubožanih ljudi ? Vsak normalen človeš obsoja takšne napade, ampak slovenski levičarji niste normalni ljudje, vi ste na Svet prinesli s seboj željo po prelivanju krvi, zadnje vojne v Evropi zadnjih 30 let so povsod bile povezane z vzhodnjaki ali balkanci, neuki, polpismeni ljudje spodrvržani masovni manipulaciji, danes Russki NACIZEM, pred 30 - timi leti SRBSKI NACIZEM in ti temu ploskaš ? KAKo bi se ti odzval če bi Janša napadel Hrvaško ( retorična trditev da se ti ne bo zmešalo ) in bi si prisvojil Istro in potem šel dalje rušiti po Hrvaški, bi hvalil Janšo ali bi ga zmerjal z NACISTOM ? Bodi realen, obračaš se kakor veter piha . Od pljuvanja Trumpa ( prijatelj Putina ), do lizanja anusov kozojebskim migrantom ( ukrajinski begunci te motijo seveda ), občuduješ Kitajsko ki zaseda Afriko in zlorablja otroke za delovno silo..občuduješ homoseksualce, Putin jih preganja...sovražiš katolike a hkrati podpiraš islamske naciste po Evropi? Poln si kontradiktornosti, nimaš nobenih načel, beden provokator, otrok srpskega oficirja ki ga nikoli nihče ni maral.Fačuk.Zdaj pa jezen na "Janeze" že vso življenje.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      02.03.2022 ob 10:11 gost

      Pa ti ne moreš biti niti pastir bikov in krav ,saj še te zapraviš .Si pa lahko 1000% KLOŠAR . 9:39

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      02.03.2022 ob 10:16 kilonja gost

      VČERAj so tvoji " neodvisni " protestniki iz nevladnih organizacij razvili transparent Putin = Orban = Janša...ok pač populistični psihopati ki se jim homo tići dvignejo samo ob pogledu na Janšo..Janša pošilja orožje, strelivo Ukrajincem oni pa primerjajo Putina z Janšo..malo bebavo v glavi ampak dobro, saj to so ljudje z genskimi težavami in polni mamil . Zdaj pa ti povej debeli, ti je všeč zdaj Janša ko ga tvoji primerjajo s Putinom ? Na čigavo stran boš zdaj stopil ? Zmedeni ste že v božjo mater in vaši zbeganosti in obsedenosti ni videti konca . Bebavost med anticepilci slovenskimi levičarji ni zgolj naključna, je dana od matere narave in mamil.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      02.03.2022 ob 10:26 kilonja gost

      Kilonja, pozanimaj se kje živijo nacisti. V Ukrajini in ne v Rusiji....ne vem na katerem planetu ti živiš, ampak velika večina Sveta vidi sliko na kateri Ruski vojaki napadajo vso Ukrajino in ne obratno...zdaj če ni NACIZEM da iztrebljaš nek narod na njegovi zemlji, si ga želiš lastiti in prisvojiti, ok res nimaš razčiiščenih pojmov . Kaj ne vidiš da nihče na SVetu ne podpira Rusije danes ? Še Brazilci so se politično " korektno izrekli za nevtralne " kot Kitajci in celo Talibani pozivajo k miru...kaj je tvoja Rusija res tako nizko padla da ji Talibani očitajo vojno ? Samo eni nacisti so tu in to so tisti ki so z orožjem vstopili v neodvisno državo UKRAJINO. Ruse bi zaradi njihovega nacizma mogel že ves SVet napasti. Nazadnje so sodelovali z Azerbajdžanom pri etničnem čiščenju Armencev. NImaš pojma ti populist navaden, zelo ozka so tvoja obzorja.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 10:36 gost

        Kje je ta Evropa in kje si bil ti osem let, ko so Ukrajinci terorizirali, napadali in ubijali Ruse v Donecku in Lugansku ( okoli 16.000 )????? Med temi so prednjačile neonacistične brigade Azov. KJE STE BILI TEH 8 LET????? Zakaj tega niste hoteli videti?????????? DVOLIČNEŽI POKVARJENI PRODANI.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 11:07 kilonja gost

        Seveda ja, ruski teroristi, nacionalisti so bili žrtve Ukrajincev, seveda ja da jih niso milijon pobili kaj ? Še vedno ne razumeš RUSIJA je napadla UKRAJINCE ZUNAJ MEJA RUSIJE, napadla je neodvisno državo ! Nimaš jebeno dobrega argumenta ki bi upravičeval NASILJE ZUNAJ MEJA RUSIJE S STRANI RUSIJE, gre se za OKUPACIJO, podrejanje TUJEGA NARODA, to je počel HITLER...štekaš bolnik ? Ne štekaš, idi beri INSAJDER pa beri kar želiš videti, ampak opravičila za POBIJANJE in NAPAD na neodvisno državo, ne boš našel, nimaš argumenta za to da sedaj navijaš za pobijanje UKRAJINCEV s STRANI OKUPATORJA! BUdalo si ti pisal zadnjih 8 let o tem kar se je dogajalo, kot, v Ukrajini ? SI pisal ? Nisi, Janši si pušil ptiča. Zdaj si pa fves pameten z vašimi pravljičnimi zgodbami ki so za vas super argument za pobijanje ljudi izven RUSKIH meja..fačuk srpski, plod semena zla. RUSI se poserjejo na tebe in tebi podobne hlapce.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 11:24 gost

        Ne hrši se preveč. Mediji so molčali 8 let o Ukrajinskem nasilju nad Rusi. Kako bi naj potem povprečen človek vedel kaj se tam dogaja? Zdaj je pa prišla resnica na dan. Amerika, Nemčija in mediji ( vsa čast redkim izjemam ) so svetovno zlo. Glede ostalega, ne bodi preveč močen, ker si mogoče tudi ti naslednik Rusov. Prekmurje jih je bilo polno , ko so osvobajali Prekmurje pred Madžari. In dobro vemo kaj se je takrat dogajalo. Ogromno Prekmurk je zanosilo z Rusi. Tako, da...................................

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      02.03.2022 ob 13:08 kilonja gost

      hahaha..še dobro da nismo v dobi interneta..točno zdaj je vse prišlo na dan...ja kje pa so bili komunajzerski slovenski mediji Mladina, Delo, Večer, Dnevnik , pop tv, rtvslo ?Kako bi naj potem povprečen človek vedel kaj se tam dogaja? Zdaj je pa prišla resnica na dan....vaša resnica vedno pride na plan ko se že kaj zgodi, kot napovedi nostradamusa in babe vange ...hehe...zgodil se potres v Zagrebu in potem bereš...to je nostradamus napovedal že davnega leta...tako so verodostojna vaša natolcevanja...še vedno te sprašujem bebo, kaj delajo ruski vojaki z orožjem tam kjer rusi nimajo manjšine? si butast? omenjeni pokrajini kjer živi ruska manjšina sta bili samo izgovor za napad na Ukrajino, kaj vse še sledi je samo vprašanje časa :(((

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 13:16 gost

        Mladina je o tem pisala. Desnuharji pa Mladine tako ne berete in ostalih " levih " medijev. Za vas so Nova24TV, Demokracija, Siol, Ognjišče, Planet TV, .............. SVETO PISMO - ti pa o tem niso poročali. 80 % Janševih volivcev nima interneta in ne razume tujega jezika. Se ćudiš, da ljudje o tem ničesar ne vedo? Tudi poročila OZN so o tem poročala, a noben desnuhar tega ne bere. Pa Azovci so se o tem sami hvalili, a kot sem zapisal nimate interneta.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 13:35 kilonja gost

        Očitno tudi ti ne bereš Mladine sicer zakaj v 8 - ih letih nisi nikoli omenil tega strašnega " genocida " nad RUSKIMI PLAČANCI in NACISTI ki so 8 let verjetno počeli to kar se je zdaj zgodilo. Zanimivo, šiptarje obsojaš da so se odcepili od SRBIJE ? HA ? Daj bodi že načelen, samo trobiš nekaj in kontriraš ne da bi razmislil kaj je sploh prav . Bereš ti tuje medije z google translatom zato pa bedarije pišeš ;) . Bereš ti tisto kar ti paše in isti si kot NOVA 24 samo tvoja resnica je edina prava resnica ni vmesne poti, kaj ne vidiš da si isti kot so tisti ki jih nenehno obtožuješ in žališ ? Isti si, samo na drugi strani, objektivnsot ti je blizu kot denimo Mladini . Izrazito politični subjektivni mediji, populizem erste klase, pa tvoj bolani INSAJDER ki še NOVO prekaša v neumnostih. NE MOREŠ NAJTI OPRAVIČILA ZA VOJNI GENOCID KI GA VRŠI NACI PUTIN..ne vidiš da se je cel SVET PROTI NJEMU OBRNIL; SI TOTALNO ZABIT ??

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 13:53 gost

        Kilonja, na veliko pišeš a ničesar ne poveš. Greš danes v Ljubljano na Janševe proteste? Zakaj nič ne pišeš in zakaj mediji nič ne poročajo o tem kako Američani zdaj na veliko bombandirajo Somalijo in Jemen? KAJ TAM NE ŽIVIJO LJUDJE? Mediji so ena velika lažniva propaganda zahodnih držav. Prej, ko bo to spoznal bolje bo zate. Zavedaj se, da če bo vojna dolgo trajala, bomo Slovenci redno najebali. Zato čimprej ustavitev ognja in pogajanja. Kar pa Zelenski s podporo EU, Amerike in NATA noče. Plačanec hoče na vsak način skuhati 3. svetovno vojno. Jebe se njemu za Ukrajince, Ruse, Poljake Madžare in ostale prebivalce. On bo varno skrit, navadni ljudje bodo pa trpeli in umirali. In vi to podpirate.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 14:00 gost

        Samo tri zahteve morajo Ukrajinci, NATO in EU izpolniti in Putin bo ustavil takoj vojno. Ukrajina ostane nevtralna država brez vključitve v NATO, denacifikacija Ukrajine, priznanje ruske suverenosti nad Krimom. Nič velikega in nemogočega kar se ne bi dalo izpolniti. A VELESILE HOČEJO VOJNO.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      02.03.2022 ob 16:17 gost

      Prekleti BEDAKI.Predati se in vse prepustiti kot hoče SMRDLJIVI KOMUNAJZERSKI PUTIN.Na tisoče ki so mu nasprotovali bo čez noč ODSTRANIL - - čisto po komunistično.A komunistu ne gre vse po njegovih podlih načrtih.ja saj bo porušil celo UKRAJINO vse bojo zravnali z zemljo A VOJNE NE BO DOBIL pUTIN - rUS .ZMAGOVALCI Bojo Ukrajinci ki branijo svojo domovino cena bo pa grozovita. Naj bo PREKLET putin in vsak ki z njim simpatizira.Prekleti naj so tudi vsi naši LEVUHARJI z Goričkim PALČKOM na čelu.Gamad rdeča komunajzerska

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      02.03.2022 ob 16:20 gost

      13 :53 poišči si 1m štrika

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.