https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

VIDEO: Dosegli dogovor o vzpostavitvi humanitarnih koridorjev

03.03.2022 ob 9:28  

Ruske sile so prevzele nadzor v mestu Herson na jugu države, so pozno v sredo prvotne navedbe Rusije potrdile tudi lokalne ukrajinske oblasti. Gre za prve večje mesto, ki so ga od začetka invazije pred tednom dni zavzeli Rusi. Ti obenem nadaljujejo napade tudi na nekatera druga mesta. Iz Kijeva poročajo o več močnih eksplozijah, Mariupol naj bi bil obkoljen, v Harkovu se nadaljuje prelivanje krvi. Število beguncev je preseglo milijon.

Dosegli dogovor o vzpostavitvi humanitarnih koridorjev

V Belorusiji se je nocoj končal drugi krog pogajanj med delegacijama Ukrajine in Rusije. Ukrajinska stran je sporočila, da so dosegli dogovor o vzpostavitvi humanitarnih koridorjev za evakuacijo civilistov, potem ko je iz države zaradi ruske invazije zbežalo že več kot milijon ljudi.

Putim Macronu sporočil, da bo Rusija nadaljevala vojno 

Ruski predsednik Vladimir Putin je danes v telefonskem pogovoru s francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom dejal, da bo Rusija nadaljevala boj v Ukrajini in v vsakem primeru dosegla cilje, zagrozil je tudi z nadaljnjimi ruskimi zahtevami glede Ukrajine, poročajo tuje tiskovne agencije.

Pogajanja med Rusijo in Ukrajino naj bi se začela popoldne

Rusija po lastnih navedbah pričakuje, da se bodo pogajanja z delegacijo Ukrajine, ki bi po prvotnih napovedih morala potekati že v sredo zvečer, začela danes popoldne. Doslej se še ni začel, je pa ukrajinska delegacija sporočila, da je na poti in da želi doseči najmanj dogovor o vzpostavitvi humanitarnih koridorjev.

Zelenski obljubil obnovo Ukrajine na račun Rusije

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v današnjem video nagovoru obljubil obnovo v ruskem napadu poškodovane infrastrukture ter napovedal, da bo račun izstavljen Rusiji.

Število ukrajinskih beguncev preseglo milijon

Iz Ukrajine je zaradi ruske invazije v tednu dni zbežalo že več kot milijon ljudi. To je več kot 2 dstotka od okoli 44 milijonov Ukrajincev. 

Rusi zavzeli mesto Herson. Siloviti spopadi v Kijevu. 

"Ruski okupatorji so v vseh delih mesta in so zelo nevarni," je pozno v sredo prek Telegrama sporočil vodja regionalne uprave Genadij Lahuta. Župan Hersona Igor Kolihajev je dejal, da so ruske enote vdrle v poslopje mestnih oblasti in uvedle nekatere omejitve, vključno z nočno prepovedjo gibanja. Župan je ruske vojake po lastnih besedah pozval, naj ne streljajo civilistov, prebivalce mesta pa, naj upoštevajo pogoje, ki so jih postavile ruske sile. S tem naj bi med drugim omogočili, da bo "še naprej plapolala ukrajinska zastava".

"Nismo imeli orožja in nismo bili napadalni. Pokazali smo, da poskušamo zavarovati mesto in se soočiti s posledicami invazije," je zapisal na Facebooku. Dodal je, da imajo med drugim velike težave s pokopom umrlih, dostavo hrane in zdravil, pobiranjem smeti in odzivanjem na nesreče.

Ruska vojska je zavzetje pristaniškega Hersona, mesta s približno 290.000 prebivalci, ki leži na obrežju reke Dneper ob njenem izlivu v Črno morje, naznanila že v sredo zjutraj. Gre za strateško zelo pomembno mesto in zavzetje bi ruskim silam lahko močno olajšalo prodiranje v notranjost Ukrajine ter vzdolž obale v smeri zahoda proti Odesi. Hkrati nadzor nad Hersonom pomeni nadzor nad oskrbovalnimi potmi za ukrajinsko vojsko.

Pred tem so Ruski vojaki že zavzeli še eno pristaniško mesto, Berdjansk ob Azovskem morju, bližnji Mariupol, strateško pomembno pristaniško mesto s 450.000 prebivalcev, pa zaenkrat po navedbah lokalnih oblasti še odbija silovite ruske napade. "Danes je bil najtežji in najbolj krut dan sedemdnevne vojne. Danes so nas samo želeli uničiti," je prek Telegrama sporočil župan Mariupola Vadim Bojčenko.

Po njegovih besedah je bila v napadih močno poškodovana mestna infrastruktura, prebivalci naj bi ostali brez razsvetljave, vode in gretja, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Ruske sile silovito napadajo tudi Harkov, obenem pa so ponoči poročali o več novih eksplozijah v Kijevu. Njihov izvor po poročanju britanskega BBC še ni znan, poroča STA.

Foto: Reuters

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2022 ob 10:42 gost

      Podpirajmo Ukrajino v njenem pravičnem boju z napadalci.

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.03.2022 ob 10:50 gost

      ,,,,,,,,SLAVA UKRAJINI ,,,,,,,

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.03.2022 ob 10:57 Karel K. gost

      Putin pa je v bunkerju nekje v Uralskem gorovju. Tako so pač diktatorji, ko jim gori pod nogami. Zdaj je priložnost za Ruse in Beloruse, da se znebijo obeh diktatorjev in stopijo na pot demokracije in življenja. S tem da se uprejo z vso silo bi dokazali, da so zmožni živeti v demokratičnih razmerah in v miru, ne pa nenehno v konfliktu, vojnah in stradanju.

      16 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 11:04 gost

        Kot se je tvoj Ivan Janez Janša skrival v bunkerju pod Cankarjevim domom pa pri nas ni bilo nobene večje vojne. Daj, stari preberi si kakšen komentar na Sobotainfo in o tem malo razmisli, da ne boš samo svoje laži teral na portalu. O, KAKO JE LEPA TA AMERIŠKA DEMOKRACIJA, RAZŠIRJENA PO SVETU Z OROŽJEM.

        14 15 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.03.2022 ob 11:02 Karel K. gost

      To, kar počno zdaj Rusi, ni delo zdravega človeškega uma. Cel svet je proti njim a oni še vedno koljejo Ukrajince in rušijo njihovo imetje. In zdaj se še vedno nekdo spušča,da bo raziskoval, če je to res zločin. Bolano! Kljub temu, da so medijske blokade v Rusiji, bodo tudi rusi tretirani kot zločinski narod, kateri se ni uprl pravočasno putino. To je isto početje kot se je zgodilo za časa Hitlerja, ko je skoraj cel narod korakal za njim in ubijal druge narode, ko so se be imeli za nadnarod. Bili so prepričani, da jim nacisti nalivajo čistega vina, ko jih hranijo, da je nemški narod več vreden, da bodo osvojili lebensraum na vzhodu in bodo drugi narodi delali za njih. Bolano!

      11 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 11:07 gost

        A to, kar počnejo Američani in NATO po svetu, je pa delo zdravega človeškega uma??????? Malo se umiri AMEROFIL.

        16 10 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.03.2022 ob 11:07 gost

      Putin želi in se bori in njegov cilj je veliko Rusijo .Pravi razlog za njegov napad je ,saj je Ukrajina močno razvita država z - Titanove rudo, živo srebro ,največja izvoznica žita na svetu , električna energija ,kemična industrija ,plovbe ,kmetijski stroji ,rudarstvo prevladuje težka industrija železa in jekla , plin .

      21 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 11:18 gost

        Že ponavljaš Janševe laži, ki si jih včeraj slišal na televiziji pri prenosu shoda. Verjameš vsaki laži, ki prileti iz Janševih ust.

        12 11 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.03.2022 ob 11:21 gost

      11:7 Ti si kot župnik z vsakodnevnimi ponavljajočimi mašami ,Zdrava Marija ,,,,,,,,,, in na koncu Amen ! Pojdite v miru ! (72LETNi ali pretepeni Fačuk )

      15 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 11:27 gost

        Verjamem, da tega, kar počnejo Američani po svetu, niti ne veš, ker prodani mediji o tem sploh ne poročajo. A TO NE POMENI, DA SE TO NE DOGAJA. Samo maloumen človek verjame vsemu kar vidi in siši na televiziji. Združeni narodi poročajo o 220 mrtvih civilistih v Ukrajini, lažnivi mediji pa to nabijejo na 2.000 ali celo 4.000 mrtvih civilistov.

        8 8 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.03.2022 ob 11:39 gost

      11:4 Teodor Goznikar vidni član SNS in častni član policije Celje razkrinkan pošiljanja anonimnih pisem Janši .

      24 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 11:44 gost

        Janša in njegovi sodrugi v vladi so pa za to obsodili levičarje. Kdo laže in zavaja. Pa Janša je še celo lagal, da je to dobil domov, čeprav je varnostna služba to zasegla že na pošti. Lažnivec.

        11 11 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.03.2022 ob 11:49 gost

      11:18 PREBERI SI KER SI TAKO PO CELE DNEVE NA PORTALU ZGODOVINO UKRAJINE (pretepeni fačuk sa juga )

      13 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 12:55 gost

        11:56 ............ A TI BI TISTIM, KI NISO TAKI BUTLI KOT SI TI, KAR GLAVE ODSEKAL? SE SPLOH ZAVEDAŠ KAJ PIŠEŠ?

        5 8 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.03.2022 ob 11:56 gost

      Malo še potrpite levojajarska horda !Janša bo z vami tak napravil kak Putin v Ukrajini---glave vstran bedaki neotesani !!! pojma nemate kaj je trpljenje !!!!!!!

      11 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 13:08 gost

        Levojarska horda je samo ena oseba na tem portalu njegovih zapisanih 6 komentarjev . Razkril boš ga pa sam ! 11:56

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 13:15 gost

        13:08 ............ ne vleči se zdaj ven. Zapisan je komentar, ki je kaznivo dek+janje, zaradi katerega se gre tudi v zapor. Ne misli, da je tebi dovoljeno vse, če je to dovoljeno Janši. ZA VSAKO RIT RASTE ŠIBA.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      03.03.2022 ob 12:00 Karel K. gost

      Lavrov gre tako daleč, da Ukrajino krivi za vse težave in za to vojno. Rusi so vedno živeli pod diktaturo in se je ne morejo rešiti, saj večinsko ne poznajo zakonitosti demokracije. Ubogajo le svoje carje, tokrat Putina, Lavrova, Medvedeva, Peskova. Vsi ti bodo morali psitati pred mednarodnim sodiščem za vojne zločine. Upamo lahko, da se v nadaljevanju ne bo Orbanu priključil še kdo in bi tako bil Putin za vse te grozote kaznovan. Upamo, da ne bodo vključili Angelo Merkel, prijateljico Putina, ki ga je ustvarila in se z njim že pred tem ko je postala kanzler, dobro razumela.

      10 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 12:43 gost

        A TI AMEROFIL JIH BOŠ PRIVEDEL PRED SODIŠČE? kDAJ BOŠ PRED TO SODIŠČE PRIVEDEL AMERIČANE IN NATO, KI DELAJO VOJNE PO CELEM SVETU IN NASTAVLJAJO SVOJE LUTKE NA POMEMBNE DRŽAVNE FUNKCIJE? KDAJ BOŠ PRED TO SODIŠČE PRIVEDEL SLOVENSKE POLITIKE, KI SO IZBRISALI VEČ KOT 25.000 PREBIVALCEV SLOVENIJE?

        11 10 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      03.03.2022 ob 13:14 Karel K. gost

      Nemci pošiljajo rakete zemlja zrak in protitankovske mine, enako pošiljajo pomoč druge države zahodnega demokratičnega sveta. Prepozno so prepoznali Putine osebnostne lastnosti, le psi anglešeke kraljice so ga spoznali, ko je tam bil na obisku, saj so nenehno na njega lajali. Kraljica pa je v prisotnosti Putina rekla, da psi dobro čutijo osebnostne lastnosti človeka in če so te negativne potem lajajo nanj.

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 13:19 gost

        a to tvoji priljubljeni Nemci? DRŽAVA, KI HOČE MIR, DRUGI DRŽAVI NIKOLI NE POŠILJA OROŽJA!!!!!!! Kaj si res tako omejen v glavi, da tega ne razumeš?

        7 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 13:26 gost

        Ja ! Karel žival imam sam .Res je, da žival čuti slabo energijo nekoga drugega , druge oseba . Dokazano na področju veterinarskih strokovnjakov . 13:14

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      03.03.2022 ob 13:21 gost

      13:15 Površno si prebral zapisani komentar ob (13:8) in ne beri ga v RIKVERC budalo staro !!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      03.03.2022 ob 13:27 gost

      Putin napada hrabri Ukrajinci se branijo, tudi mi Slovenci bomo 24. aprila za vse večne čase pregnali malega diktatora.

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 14:51 kilonja gost

        Če bi bil Janša diktator bi ti že zdavnaj bil na poti v Venezuelo pa tvoji petokolonaški kolegi, potomci srbskih oficirjev. .Res je je naredila velika škoda da niso po osamosvojitvi dobili Slovenijo v roke pravi domoljubi da bi naterali jugo bando . To je tako ali tako bolno da za predsednika nove države izvoliš nekoga ki se je boril proti nastanku in samostojnosti Slovenije .

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      03.03.2022 ob 13:50 gost

      V era je debil vladni izkoristil Ukrajince in njihovo vsiljeno vojno z strani Rusije za svojo predvolilno kanpanijo. Gdo je to sposoben se narediti nihče nasvetu. Razen,,, Adeka Hitlerja,,,, perd drugo svetovno vojno. On je tako izrabil Jude sebi v prid. Zato da je opravičil svoje dejanje gnusno za začetek vojne.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      03.03.2022 ob 14:00 GOST gost

      BUTELJ KOGA BOŠ TI TIRAL PRASE TIRALI BOMO VAS GNOJ RDEČI KOLETE NEDOLŽNI NAROD SAMO KA BI VLADALI VLAK ŽE ĆAKA VIA JUG ŽIVELA SLOVENIJA IN NAŠE LEPO PREKMURJE

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 14:15 gost

        Kdo si ti, da boš koga kam tiral? Eden mali neumen Janšev cucek. Še mačke se ti smejijo, ko te vidijo.Hi,hi,hi,hi.

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      03.03.2022 ob 14:23 GOST gost

      HI HI LUDA GLAVO ZNAŠ ŠTO MAČKE PA MIŠI VIDI GOTOV SI ZA UMOBOLNICO

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      03.03.2022 ob 14:23 gost

      14:15 Meni se vsaj smejijo od tebe pa bežijo ker čutijo zlo in smrad

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      03.03.2022 ob 14:48 DEBELEGA VPRAŠAJTE gost

      TO JE LAŽ...Siloviti spopadi v Kijevu...vprašajte debelega srpskega fačuka, to s eUkrajinci med seboj streljajo, ruski vojaki pa vozijo v tankih sendviče za Ukrajince in Lego kocke za ukrajinsko deco . To da bi Rusi koga napadali je čisti izmišljotina, oni pa že ne bi. NATO, Amerika pa Janša so krivi da morejo zdaj Rusi daleč od svojih domov miriti Ukrajince in jim deliti življenjske potrebščine .

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      03.03.2022 ob 14:57 Karel K. gost

      Ukrjinci dobivajo pomoč od zahodnih držav in to je prav tako. Z druge strani pa se zahodnjaki sprašujejo ali so v tej vojni bili storjeni zločini proti človeštvu. Ti zločini pa se bodo po njihovem ugotovili, če rusi uporabljajo kasetne bombe ali podobna bojna sredstva ki so prepovedana. A to pa ni zločin proti človeštvu, da sosednja država brez pravega vzroka, da bi mu ta bila sovražno nastrojena napade z vojaško silo in ruši vsepovprek ter ubija vse kar leze. Ti zahodnjaki se bomo morali malo strezniti in ne videti vse skozi kapital ampak tudi skozi pozitivne človeške vrednote, resnico. Zdaj plenijo premoženje ruskih oligarhov, do zdaj pa so jih vabili v svojo sredino, da so pospirali razvoj v zahodnih državah na temelju nelegalno pridobljenega denarja v Rusiji, ko kradejo sadove dela ruskega naroda.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      03.03.2022 ob 15:04 Karel K. gost

      Marsikje zlorabljajo ukrajinsko krizo v svoje predvolilne namene ne samo v Sloveniji in to oboji tako Janševi kot Kučanovi vsak s svoje strani. Vsak od obeh nagovarja svojo bazo, prorusko in antirusko. Tudi v Franciji bodo letos predsedniške volitve in te najbolj zlorablja Makron, ko vedno znova govori, da se pogovarja s putinom in da je posrednik med sprtimi stranmi. Tudi na Madžarskem bodo volitve in Orban mobilizira svojo nacionalistično krilo, katera se ne strinja z Trianonsko pogodbo in jim potiho naznanja, da bo nekega dne tudi madžarska spet z vojno povrnila svoje nekdanje ozemlje od sosednjih držav. Morda imata s Putinom prvi dogovor v to smer, da če Putin okupira Ukrajinu, da mu ta v znak zahvale vrne ozemlje, kjer živijo madžari v Ukrajini, kar je že naznanila poslanka v EU parlamentu ko se je le opredelila do pravvic in skrvi za manjšine v Ukrajini.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      03.03.2022 ob 15:39 gost

      On je poročevalec buloznih komentarjev kot so vsi SDS Butalci. Vse za njihovega debila tviter maršala. Keri je za časa nase vojne našel posel prodaja orožja. Posledično pa je bilo z tistim orožjem genocid nad bošnjaki.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 16:01 gost

        15:39 Napiši ti PAMETEN komentar ,ne da so tvoji sami ZMAZKI kot jih rišejo 3 letni otroci v vrtcu ! ( fačuk juga )

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      03.03.2022 ob 16:43 Karel K. gost

      Zahod pravi, da jih je Ukrajinska kriza oziroma napad Putina na Ukrajino združila, ne pa razdvojila. To je zelo dobromisleča izjava vendar nehigienično početje. Prej torej niso bili združeni, potrebno je sprožiti vojno in prellivanje krvi, trpljenje posameznega naroda njegov beg iz domovine, da se združijo, da so enotni. To je žalost in hinavščina vsesvetovne politike katera je to zemeljsko oblo pripeljalo do današnje točke, ko ima eden odstotek človeštva 90 odstotkov bogastva na zemlji v svojih rokah. Dokler diktatorji ne povzročqajo takšnih težav, da bi se ti demokrati mogli bati za svoja življenja, za svoj osebni in karierni, finančni in premoženjski status, vse do tedaj se lahko žrtve diktatorjev ubijejo z iskanjem pravice in poprave krivic pri njih. Ti kateri zdaj najbolj po Evropi užigajo po Putinu in njegovem dejanju so do sedaj jmkižali, ne samo pred Putinovimi diktatorskimi izpadi v Rusiji in po svetu ampak so omalovaževali tudi diktatorske izpade politikov držav članic EU, med drugim v Sloveniji. Ti slovenski diktatorji so s tem njihovim početjem postali vedno bolj brutalni in so tiste kateri mislijo drugače z vsemi sredstvi zatirali, jim povzročali namerno krivice, v Bruslju pa so se delali oboji tako Janševi kot Kučanovi, nedolžne ovčice, so se prikazovsli kot žrtve. Tudi zdaj v tej krizi se obnašajo enako, na eni strani so povezani s temu ruskimi oligarhi in jih financirajo, zahrbtno s figo v žepu pa obsojajo početje Rusije.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      03.03.2022 ob 16:56 gost

      KAROLY, NAPIŠI KAJ O KORONI. KAKO, DA V UKRAJINI IN RUSIJI NI KORONE, PRI NAS PA JE????????????????????????

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      03.03.2022 ob 21:16 gost

      12 :43 jebem ti jaz tebe in teh 25000 špekulantov ki so čakali v katero stran bo začel veter pihati. TELE eno zdaj govorimo o rUSIJI bomo pa tudi o ZDA ko bojo spet kaj ošpičili. Ti je kaj jasno .Pojdi raje nekam na špricer pa ne motaj po nepotrebnem .ŽIVELA UKRAJINA:SMRT PUTINU: To je fašizem in diktatura ,kar počne vaš RDEČI PUTIN.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2022 ob 21:22 gost

        Ti nevedni Janšev cucek verjetno ne veš, da je naše Ustavno sodišče in Evropsko sodišče o človekovih pravicah povedalo, da je ta izbris prebivalcev bil protiustaven, proti vsem svropskim konvencijam, nečloveški, batrbarski, ....................

        2 9 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      03.03.2022 ob 21:38 gost

      Uf ! Šarec je pohvalil Janšo za njegovo delo pri oddaja TARČA !

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      03.03.2022 ob 22:02 gost

      21.22 TI SI GOTOV ! NI TI POMOČI

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      03.03.2022 ob 23:28 gost

      Putin je zlo !

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      03.03.2022 ob 23:34 kilonja gost

      Skoraj 7000 ruskih znanstvenikov, matematikov in akademikov je podpisalo odprto pismo, naslovljeno na ruskega predsednika Vladimirja Putina, v katerem odločno protestirajo proti njegovi vojni v Ukrajini. "Prepričani smo, da noben geopolitični interes ne more upravičiti smrti in prelivanja krvi, vojna pa bo privedla le do popolne izgube naše države," so posvarili znanstveniki.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.03.2022 ob 7:36 gost

        Os 145 milijonov prebivalcev je 6.000 kot kaplja v morje. Tebe naj skrbi to, da smo se s pošiljanjem orožja v Ukrajino tudi mi vmešani v to vojno. Kdaj boš ti poslal protestno pismo Američabom, ki v Somaliji in v Jemnu z bombandiranjem vsega ubijajo civiliste? Kaj tam ne živijo ljudje? Je Američanom to dovoljeno, Rusom pa ne? Dvoličnež!!!!!!!!!

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      04.03.2022 ob 7:50 gost

      7:36 Ti sploh veš zakaj je Putin šel v vojno ! Če se mu je lastno ljudstvo uprlo z demonstracijami , jih zapira od otrok starejših ,,,,,,,, Razlog za Putinovo vojno si preberi ob (11:7) Si pa Putinov vernik jebem te ja u šutavo srbsko glavo !!!!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.03.2022 ob 9:03 gost

        Daj, bučko, preberi si kakšen komentar na Sobotainfo, da boš vsaj približno vedel zakaj gre. Ne verjemi tega kar vidiš na televiziji, ker tam kažejo tisto kar Američani in Nemci hočejo in ne tega kar se v resnici dogaja. Preberi si kaj o ukrajinskih bataljonih Azov, o prelomu zaveze, da se NATO ne bo širil preko nemške meje protI vzhodu. EU sama sebi v sledo pluva z sankcijami Rusiji, AMERIČANI SE PA SMEJIJO, KER BODO IMELI KORISTI OD TEGA.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      04.03.2022 ob 8:02 gost

      DA BODO UKRAJINSKI BORCI STRELALI GNILE GOLOBE IN TEKMOVALI KDO JIH BO VEČ !!!!!!! IDIJOT IN POKVARJENEC SVEDSTKI !!!!! TI SE PA PRIDRUŽI PUTINU SI ISTI KRETEN 7:36

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      04.03.2022 ob 8:19 gost

      (7 :36)Tesla je bil intiligenten človek ,ti si pa INTILIGENTEN norec v Pumurju . ( fačuk pretepeni juga )

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      04.03.2022 ob 8:33 gost

      Rusija zasegla jedrsko elektrarno v Zaporožju v jutranjih urah Eksplozija bi pomenila konec vsega ,konec Evrope .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      04.03.2022 ob 9:05 gost

      Putinu se je uprl lastni narod.:Ne podpirajo njegove umazane vojne Demonstracije ,svoje ljudi zapira .Uporablja kasetne, vakumske bombe . Poklon Ukrajinskim borcem , ženam za za hrabrost in pogum vojne proti njemu . Je zločinec , človek brez vrednot zlo in drugi Hitler

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      04.03.2022 ob 9:11 gost

      9:3 Tebi pisati je ,kot ,da bi GOVORIL STENI ! J_BI SE U ŠUTAVO GLAVO !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      04.03.2022 ob 9:34 gost

      9:3 ,,,,,,,,putin .com.,,,,,,,, (,pretepenec juga)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.